- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
sıçma derse sıçmayacak mısın serginhohoca falcao kalsın derse desteklerim,gitsin derse de desteklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıçma derse sıçmayacak mısın serginhohoca falcao kalsın derse desteklerim,gitsin derse de desteklerim
olabilir.
ya da hazır yabancı sınırı da gelmişken türkiye'de paraya para demem diyerek bundesliga defterini kapatmıştır. çünkü orada orta düzey takımlarda kalıp fazla maaş alamayacak yüksek ihtimalle.
muthis olurbiraz bad boys detroit piçleri gibi bi takım biraz da 90ların chicago bulls klasında bi takım yaratalım ha reis @Hayri Cund :d

Mensaha bonservis bayılmak yerine de mert hakanın teklifini arttırabilirdik.
sıçma derse sıçmayacak mısın serginho
Taraftari Memnun etmek icin yapilan rvp falcao gibi transferler hic bir zaman tutmadi
Bi drogba tuttu bu isimlerden gerisi kuluplere zarar oda zaten toplasan 1 sezon faydali olur yarim sene sakatlik bahanesiyle oynamadi takim havlu atinca
Sneijder’i saymiyorum cunku geldiginde 28 yasindaydi yani saydigim profildeki oyunculara dahil degil
Hem kuluplerin hemde taraftarlarin artik akillanmasi lazim
Emre Çolak ve Ardayıda banko oynatacağını sanmıyorum ilk başta saniyordum ama şu an sanmiyorum. Papaz grubundan Caner oynar bence ilk 11. Diğer yerlilerde Kaan ve Emre Kılınç olur.Şu Kerem transferi umarım kampa yetişir de en azından hazırlık maçlarında bir görelim çocuğu zaten resmi maçlarda oynatmaz Fatih Terim Arda'yı Emre Çolak'ı filan aldırdıktan sonra
Sana mi sorcaz kardes?Arda emre semih oğulcan net çöptür aksini iddia eden futbol izlemesin
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftari Memnun etmek icin yapilan rvp falcao gibi transferler hic bir zaman tutmadi
Bi drogba tuttu bu isimlerden gerisi kuluplere zarar oda zaten toplasan 1 sezon faydali oldu yarim sene sakatlik bahanesiyle oynamadi takim havlu atinca
Sneijder’i saymiyorum cunku geldiginde 28 yasindaydi yani saydigim profildeki oyunculara dahil degil
Hem kuluplerin hemde taraftarlarin artik akillanmasi lazim