Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olabilir.

ya da hazır yabancı sınırı da gelmişken türkiye'de paraya para demem diyerek bundesliga defterini kapatmıştır. çünkü orada orta düzey takımlarda kalıp fazla maaş alamayacak yüksek ihtimalle.

Evet o daha dogru bir yaklasma, bundesliga da kalsa maximum 800.000 euroya oynar. Bize gelirse 1,8m euro minimum olur.

Şu Kerem transferi umarım kampa yetişir de en azından hazırlık maçlarında bir görelim çocuğu zaten resmi maçlarda oynatmaz Fatih Terim Arda'yı Emre Çolak'ı filan aldırdıktan sonra

Siz kendinizi neden bu hale sokuyorsunuz yok emre gelecek aha semih geldi altyapıdan adamları oynatmayız artık. Kaçıncı transfer dönemi hala aynı kafadasınız ve dedikleriniz bir türlü olmuyor.

Mensaha bonservis bayılmak yerine de mert hakanın teklifini arttırabilirdik.

bence mensah üst sınırı daha yüksek bir herif mert'e göre. gelirse iyi şeyler yapabileceğini hatta tekrar transfer yapma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.

ama mert'in pasaportu avantaj sağlıyor tabi.

Taraftari Memnun etmek icin yapilan rvp falcao gibi transferler hic bir zaman tutmadi

Bi drogba tuttu bu isimlerden gerisi kuluplere zarar oda zaten toplasan 1 sezon faydali oldu yarim sene sakatlik bahanesiyle oynamadi takim havlu atinca

Sneijder’i saymiyorum cunku geldiginde 28 yasindaydi yani saydigim profildeki oyunculara dahil degil

Hem kuluplerin hemde taraftarlarin artik akillanmasi lazim

Kaan'ın babası uyanık adam sınır varken 3-3.5 m € maaşa getirmeye çalışıyor oğlunu

Taraftari Memnun etmek icin yapilan rvp falcao gibi transferler hic bir zaman tutmadi

Bi drogba tuttu bu isimlerden gerisi kuluplere zarar oda zaten toplasan 1 sezon faydali olur yarim sene sakatlik bahanesiyle oynamadi takim havlu atinca

Sneijder’i saymiyorum cunku geldiginde 28 yasindaydi yani saydigim profildeki oyunculara dahil degil

Drogba da tutmadi ya neyse

Şu Kerem transferi umarım kampa yetişir de en azından hazırlık maçlarında bir görelim çocuğu zaten resmi maçlarda oynatmaz Fatih Terim Arda'yı Emre Çolak'ı filan aldırdıktan sonra
Emre Çolak ve Ardayıda banko oynatacağını sanmıyorum ilk başta saniyordum ama şu an sanmiyorum. Papaz grubundan Caner oynar bence ilk 11. Diğer yerlilerde Kaan ve Emre Kılınç olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

orta açabilen kanatlarımız olursa bu sezon diagne den daha iyi verim alabiliriz.

Bi drogba tuttu bu isimlerden gerisi kuluplere zarar oda zaten toplasan 1 sezon faydali oldu yarim sene sakatlik bahanesiyle oynamadi takim havlu atinca

Bende falcao'yu çok istedim ama artık anladım sanırım 32 üstü yok olmuyo. Yaşattığı heyecan çok güzeldi gelirken, ama genç ve dinamik takımların karşısında nasıl ezildiğimizi, nasıl dayanamadığımızı görünce bende öyle takım görmek istiyorum artık. İsim transferi takımın adını duyurmada iyi güzel, ama koca sezon sahada bişeyler bekliyo insan, istikrar istiyor.

bunun icin TD mi gönderilir

Söz konusu saçma yerli sınırından sonra:

Euro üzerinden:

Emre Kılınç-Bonservissiz
Kaan Ayhan-2.500.000
Sinan Gümüş-Bonservissiz
Kenan Karaman-1.500.000
Caner Erkin-Bonservissiz
Arda Turan-Bonservissiz

Kerem Aktürkoğlu-Bonservissiz (Kiralık-PTT 1. lig ve Süper Lig'e)
Oğulcan Çağlayan-Bonservissiz

şeklinde bir yerli transfer dönemi bekliyorum.

Bunlar dışında yabancı kontenjanı için Muslera, Marcao, Luyindama, Omar, Saracchi, Donk, Feghouli, Falcao bence 1 sene daha kesin kalır.

Belhanda
Babel
Diagne
Sekidika
Seri / Lemina
Maicon

ile yollar ayrılacaktır.

Tahminim Jean Michel Seri 1 yıl daha kiralanacak. Yanına bir yabancı oyuncu daha alınacak. Kanat rotasyonu için de 1 yabancı daha alınıp transfer kapanacak.

Burada ki tek sıkıntı bizim 11 için 3 tane yerliye ihtiyacımız olacak.

Şu şartlarda ismi geçenlerden

Emre Kılınç
Kaan Ayhan
Caner Erkin

ilk 11 oynar ama Marcao veya Luyindama'dan birinin yerine oynar Kaan. Caner alınırsa (ki hiç istemem malum geçmişinden ötürü) Saracchi'nin bizde kalması ne derece mantıklı o tartışılır hale geliyor.

Emre Akbaba'yı forvet arkasına koyup 3. oyuncu yapmak en mantıklı eğer sakatlık yaşamadan süreklilik sağlayabilirse bana göre. Ama bu durumda da Seri ile çok yumuşak bir orta sahamız oluyor.

Şu şartlarda bence

Nampalys Mendy gibi kemik bir 6 numara alıp, Akbaba'yı forvet arkasına 2.nd striker serbest oyuncu olarak oynatmak en mantıklısı. Seri pas kalitesine rağmen 8 için uygun meziyete sahip de değil. Bence en zor karar da burada olacak.

Dediğim gibi ben safkan bir 6 numara alınıp, Akbaba öne atılmasından yanayım. Eğer futbolcu satışından iyi bonservis alabilirsek Okay Yokuşlu 6 numaraya alınıp Seri ile yan yana da oynatılabilir. Bu durumda defansif zaafımız azalır. Marcao Kaan alınırsa bence satılmak için en doğru aday konumunda. Luyi sakatlıktan sonra en az 1 sene daha bizimle olmalı.

Muslera
Omar-Kaan-Luyindama-Saracchi
Okay-Seri
XXX-Akbaba-Kılınç
Falcao

XXX yerine Feghouli yerine Ryan Fraser, Xherdan Shaqiri, Trezeguet üçlüsünden biri cuk oturur. Aslında şablon olarak en uygun isimde oyun kurucu kanat olan Trezeguet ama Aston Villa kümede kaldığı için bu transfer artık zor. Fraser bu sezon formsuz bir sezon geçirdi ve boşta ama Adalı bi oyuncuyu buraya getirmek kolay değil. Shaqiri tam yaşında ve deminde aslında ama ikna etmek lazım ve uğraşmak gerekiyor baya.

Tabi ki son olarak kaleci için bence yerli bir alternatif düşünülmüyorsa Beto değil de Lung gibi bir kaleci düşünülmeli. 6 aylık Beto bize bir şey kazandırmaz zira bu sezon berbattı. O zaman yerli Sinan Bolat tarzı birini 1+1 ile düşünebiliriz.

Sonuç olarak:

Kaan-2.5 milyon euro
Kenan-1.5 milyon euro
Okay-7 milyon euro
Seri-1 milyon euro (kiralık)
Shaqiri-1.25 milyon euro (kiralık) / Trezeguet-1.25 milyon euro (kiralık)

şeklinde sonuçlanan bir bonservis tablosu bizim için gayet makul olur.

Marcao satılmadan bunu başarabilirsek de ballı börek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt