- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IMDB 7+ ise yolla.Korku gerilim film istiyem![]()
2020Korku gerilim film istiyem![]()
Yk + düsmeme h.o.
Stadyumları ibadete açalımReis ne talimat verdi acaba .
Acayip terbiyesiz biri benimlede tartışmıştı sonra engelledik birbirimizi. Artık koç üniversitesi mezunu düşün nasıl biri olduğunu. Artı forzags mi neydi bunlarla periscope yayınlarına çıkıyordu bi ara. Tabi o kolpacılarda engellediBu sahis Ali Samiyen icin " 7 tane ib... top oynamak istemis klup kurmus efsane falan degil" sozlerinin de sahibi.Diger liseli arkadaslarindanda ses seda cikmadi.Bu herife prim vermeyelim bence

Koç üniversitesinin alakası ne? bilmiyorum onun için sordum.Acayip terbiyesiz biri benimlede tartışmıştı sonra engelledik birbirimizi. Artık koç üniversitesi mezunu düşün nasıl biri olduğunu. Artı forzags mi neydi bunlarla periscope yayınlarına çıkıyordu bi ara. Tabi o kolpacılarda engelledi
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerbahçe'nin başkanı ve jimlastik klübünün destekçisi bir holdingin üniversitesi.Koç üniversitesinin alakası ne? bilmiyorum onun için sordum.
Yk + düsmeme h.o.
saçma bir neden. Kaliteli bir üniversite.Fenerbahçe'nin başkanı ve jimlastik klübünün destekçisi bir holdingin üniversitesi.
Koç üniversitesinde mi okuyorsun.saçma bir neden. Kaliteli bir üniversite.
Hayır ama okumuş tanıdıklarım var.Koç üniversitesinde mi okuyorsun.
Demek ki onlar kaliteli insanlarmış. Üniversitenin imkanlarından faydalanmışlar. Ama bu arkadaş kesinlikle basit fikirli dursun özbek ve ali koç sevicisi biriydi.Hayır ama okumuş tanıdıklarım var.
Anlamadigim bu harcama limitine bedelsiz oyuncular da mi takiliyor?Ekli dosyayı görüntüle 86979
3ünden önce transfer açıklanmaz o zaman
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğin doğrudur ama üniversiteyi böyle bir gereksiz yüzünden töhmet altında bırakmak hoş değil.Demek ki onlar kaliteli insanlarmış. Üniversitenin imkanlarından faydalanmışlar. Ama bu arkadaş kesinlikle basit fikirli dursun özbek ve ali koç sevicisi biriydi.
Maaşlar + bonservis karışımı yanlış hatırlamıyorsam.Anlamadigim bu harcama limitine bedelsiz oyuncular da mi takiliyor?
Ozaman itlik yapip az bir limit verirler bize kesinMaaşlar + bonservis karışımı yanlış hatırlamıyorsam.