Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.605
- 2.183
- 1.748
Günaydın arkadaşlar bugünkü gündemimiz nedir acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig 21 takıma çıkacakmışBeyler lig bitmedi mi? Kayseri nasıl kümede kalacak ben onu kaçırmışım. Biri yeşillendirebilir mi?
Son dönemlerde yabancı genç oyuncu tercihlerinde pek yanilmadik Marcao, Luyindama, Denayer, Onyekuru, Bruma, Rodriguez örnekleri var şimdi ise Genç 22-25 yaş arası 3 tane siyah orta saha 6, 8 ve 10 numara bulmamız lazim
Senelerce çift sağ ayaklı stoperle oynamışligimiz vardir adami istemiyorsan istemiyorum de sacma sapan bahanelere gerek yok :ddMarcao satılırsa, sol ayaklı sol stoper alınır.
Kaan Ayhan sağ ayaklı. Olmaz öyle.
alt liglere düsmüs takimlarda yine iyi orta sahalar var:
will hughes
abdoulaye doucoure
philipp billing
lewis cook
jefferson lerma
sergi darder
/kouadio kone
/ibrahim sangare
@Sergen Zeren
Falcao sakatlanmadigi surece her turlu kilit acabilecek bi adam sorunu sakatlik.Kanatlara ve ortasahaya diri basan kosan adamlar alirsak iyi bir futbol izleyebiliriz.Seriler ,Leminalar ,Babeller Fegler kalirsa bu seneden farkimiz olmaz .sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.Kimlermiş onlar söylermisin.
sırf yöneticileri savunmak için klişe yapılmış bir yorum seninki..
ben canerin kesinlikle alınması gerektiğini düşünenlerdenim..
tepki gösterenlerin çoğu zaten caneri isteyen kişiler..
Ama çok samimii söylüyorum şu forumdaki yorumlara bakıyorum, kurulan kadrolara bakıyorum inşallah başımızdaki transferleri yapan adamlar böyle düşünmüyordur.
yahu bizim geçen sene tek tek üst düzey isimler olmasına rağmen şampiyon olmayışımızın nedeni, fiyasko derecesinde oyun oynamamızın nedeni temposuz, ağır oyuncuların çok fazla olması değilmiydi..
hala iki emre ve falcaolu kadrolar kuruluyor.
Falca tabiki satılamayacak..O zaman ona göre kadrolar kurulmalı.
defans hattını mümkün olduğunca yerli oyuncularda oluşturmalıyız.
marcaoya teklif varsa hemen satılmalıdır.Kaan ayhan alınmalıdır.
bu ligde Galatasaray rakiplere karşı her zaman baskın oynar.İhtiyacı olan oyuncu tipi ofansif anlamada fark yaratcak oyunculardır.Kilidi açacak oyuncular lazım.
semih,dany gibi adamlarla bu lgde her türlü idare ettik.Hatta şampiyonlar liginde bile çok ciddi başarılar elde ettik bu adamlarla.
Adım gibi biliyorum.Aynı hatalar yapılacak ..