Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri belhanda Ahmet Çalık sekidika Jimmy cagne falcao maicon Babel bunları bir şekilde elden çıkarmak gerek kiralık yada satarak sener kendini unutturdu onu da takasda kullanacaksın bu takıma iki tane on libero uzun boylu top kesebilen biri biraz daha teknik olabilir kesin lazım .on numara kesin lazım .en az iki tane forvet lazım Ali yavuz da yedekte olacak her daim.turk tecrübeli bir kaleci lazım yedekte kalabilen .birde adalet lazım kötü oynayan belhanda için tüm sezon ilk 11 oynayan hoca değil

Demek falcao gidiyor he..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son dönemlerde yabancı genç oyuncu tercihlerinde pek yanilmadik Marcao, Luyindama, Denayer, Onyekuru, Bruma, Rodriguez örnekleri var şimdi ise Genç 22-25 yaş arası 3 tane siyah orta saha 6, 8 ve 10 numara bulmamız lazim

Son dönemlerde yabancı genç oyuncu tercihlerinde pek yanilmadik Marcao, Luyindama, Denayer, Onyekuru, Bruma, Rodriguez örnekleri var şimdi ise Genç 22-25 yaş arası 3 tane siyah orta saha 6, 8 ve 10 numara bulmamız lazim

Saracchi , Telles de sayılabilirdi.

Ben Caner Erkin'in diğer takımla en yüksek fiyattan anlaşabilmek için bizi kullandığını düşünüyorum; Kaan Ayhan gelirse 3'lü savunma oynama ihtimali yüksek lakin eldeki yabancılardan bu kadar kısa sürede nasıl kurtulanacak merak ediyorum.
Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram gibi isimler yeni yabancı kuralında kadroya dahil edilmeli.
Yerli tecrübeli kaleci, sağ bek, orta sahaya 2 isim, bir on numara birde topla hareketli forvet acil gereksinimler; Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu'ndan çok ümitliyim kanat organizasyonlarımıza efektiflik getireceklerdir.

Kulübe mümkünse arap,arap asıllı fransız ve norveçli , afrikalı oyuncu almasak . bulgaristan,hırvatistan,polonya,ukrayna,isveç,dan,marka ,belçik buralara baksak olmuyormu hatta güney amerikalı bile almayacaksın gidip gelmeleri sıkıntı hep yakın olacak bize metro turizme atlayıp gidecekeler :D

sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.Kimlermiş onlar söylermisin.
sırf yöneticileri savunmak için klişe yapılmış bir yorum seninki..
ben canerin kesinlikle alınması gerektiğini düşünenlerdenim..
tepki gösterenlerin çoğu zaten caneri isteyen kişiler..

Ama çok samimii söylüyorum şu forumdaki yorumlara bakıyorum, kurulan kadrolara bakıyorum inşallah başımızdaki transferleri yapan adamlar böyle düşünmüyordur.

yahu bizim geçen sene tek tek üst düzey isimler olmasına rağmen şampiyon olmayışımızın nedeni, fiyasko derecesinde oyun oynamamızın nedeni temposuz, ağır oyuncuların çok fazla olması değilmiydi..

hala iki emre ve falcaolu kadrolar kuruluyor.
Falca tabiki satılamayacak..O zaman ona göre kadrolar kurulmalı.

defans hattını mümkün olduğunca yerli oyuncularda oluşturmalıyız.
marcaoya teklif varsa hemen satılmalıdır.Kaan ayhan alınmalıdır.
bu ligde Galatasaray rakiplere karşı her zaman baskın oynar.İhtiyacı olan oyuncu tipi ofansif anlamada fark yaratcak oyunculardır.Kilidi açacak oyuncular lazım.
semih,dany gibi adamlarla bu lgde her türlü idare ettik.Hatta şampiyonlar liginde bile çok ciddi başarılar elde ettik bu adamlarla.

Adım gibi biliyorum.Aynı hatalar yapılacak ..
Falcao sakatlanmadigi surece her turlu kilit acabilecek bi adam sorunu sakatlik.Kanatlara ve ortasahaya diri basan kosan adamlar alirsak iyi bir futbol izleyebiliriz.Seriler ,Leminalar ,Babeller Fegler kalirsa bu seneden farkimiz olmaz .

"Radamel Falcao, David Beckham'ın Inter Miami'sine gitmeye yakın ve Rodolfo Pizarro'yla ikili oluşturabilirler. Galatasaray Avrupa kupalarına bileti alamadı. Bu durum Inter Miami için işleri kolaylaştırabilir." @RConfidencial

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt