Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera---omar --marcao-luyindama-sarachi --kaan ayhan

aman Allahım :) lerma da gelsin ,madem iyi

beni bartug ve ali yavuz meraklandırıyor.emre kılınc ve kerem de heycan veriyor.

emin,bartug ve ali yavuza hoca şans verse de intihar etsem sevincten :(

luyindama-marcao-kaan ayhan üçlüsü müthişte emin-ısık kaan ve fiziken iyi duruma gelmiş,uzun topları ve ayagı iyi olan ozornwafor da gelecege iyi bakmamı saglıyor.

@eyupyildiz: Fortuna Düsseldorf Kaan Ayhan transferinde indirime yanaşmıyor.
Galatasaray, Kaan Ayhan transferi olmazsa, alternatif ismi buldu; Fatih Kargümrük'ün başarılı stoperi ''FATİH KURUÇUK''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu eyüp yıldız oldum olası kolpa gelir bana.
Bununla birlikte geçenlerde karagümrüğün 3-3 biten akhisar maçında defansın hatalarını epey eleştirmiştik forumda :D

abdulsamedin durumu ne olacak mesela?kampa alınmalı kesinlikle bartug ile beraber.heleki 6 numara ararken...hamza akman keza...hem defansif hem ofansif meziyetleri,şu an fiiziken gelişme asamasında olması+ onun için.süleyman luşu,erkan süeri bilyosunuz zaten.sagbek için yusuf erdem gümüş ve murat senel,solbek için de anıl batın aydın var şans verilmesini istediğim.o kadar :)hocaya kalmıs

luyındama 1 sene daha kalmalı,sonra da 30 milyona gitmeli.şu anki haberler faso fiso.zerre ciddiye almıyorum

luyindama için kapiyi 25ten acmaliyiz. Bu adamı ya vazgectik satiyoruz desen zaten 15e müşteri bulursun. O yüzden tok satıcı olup ya 25 ya hic yapacaksın.
Sakatlanmasa seni şampiyon yapacak iki adamdan biriydi zaten şampiyon olduğunda direkt cebine 30 milyon euro koyuyorlar.
Ayrıca bu adamı 8e aldın toplam 2 maaş verdin 10. 5 milyon kar mi bizi sürekli bu yarışın içinde tutacak avrupayla yarışacağız.
Ayrıca yerine alinacak ayni kalitede adamın 1 milyona oynayacağını nereden biliyoruz cebinizden ekstra 500 bin çıksa 4.5milyon euro kar etmiş oluruz. Rezalet resmen.
8-10 milyon euro harcadığını ve ateş eden oyuncunun avrupada başlangıç fiyatı 30 milyon euro ya bu oyuncuyu 1 milyona getirip 15e okey dersin ya o farkı bonservise eklersin.
Galatasaray kulübü bu saatten sonra transfer ettighiher genç oyuncudan 15 milyon euro kar etmek zorundadir

Lyu için 20 bile az
Ts gibi çirkinleşin kardeşim

JJ | MP
Bence de satılırsa ancak o civarlara satılsın. Değerini bulan her futbolcu satılır yorumları yapılıyor evet katılıyorum ama şu dönemde Luyindama'ya bizim biçeceğimiz değer bu denli yüksek olmalı. Çünkü zaten diğer boşalan mevkiler için transfere uğraşacağız bir de stoper bölgesini değiştirmek bize ağır yük getirir. Luyi'yi isteyen takımların da bu yükün karşılığını ödemeleri gerekir ki satabilelim.Öyle 15 milyona felan satılmasına gönlüm razı değil kesinlikle.

kitaplarım da bitti,dizi yok cezbedecek.bodruma gitmeme daha var.hergun spor yaparakta zaman geçmiyo ya.yeni kitaplar+alısveriş,sonra agustosta avrupadaki maçlar ilen keyif yaparız ne yapak....

falcao gibi bi adam 4-5 milyon alir tabi.bunda sorun yok.3 ay falcaoun götunu beklediniz aglaya aglaya.hazir olmadan maclara cikti sakatlandi,pandemi girdi araya,fiziksel olarak iyi donemedi ve muhtemelen sakatlanirim korkusuyla kendini az sakındı.sizde üzülüp gitmesi daha iyi diyosunuz bu durumda,buna tamam.ama ucretinde indirime gidip kalirsa herkes kabul eder herhalde.benim merak ettigim ilk 11lere diagne yazilyo.diagneyi tekmet tokat gönderme hevesindeydiniz gecen yaz falcao icin.bu ne yüzsüzlük...futbolcularin degerini dusurme yarisindan vazgecip,ergenligi bi kenara atin artik.o ilk 11e yazmadığınız falcaonun su berbat durumda bile gol ortalaması cok iyi,bi o kadar da konsantre kaybından gol yapamadi.yani bana tuhaf geliyo.her donem genc kizlar gibi atli prens bekliyosunuz,futbolcularin durumunu dogru gözlemlemeden degersiz esyalar gibi davraniyosunuz onlara.bu ne sacmaliktir,mide bulandırıcı.falcao seneye kalip sampiyon yapsa salyalar akitacak,gitmesin diyeceksiniz.bu ani değişimlerde biteviye kufur edesim geliyo taraftara.bi dik durun ya
Kısmen katılıyorum, başta alınmaları hata imiş onu anladık ancak Falcao kendi gitmek istemedikçe ve fiyatını düşürmesi halinde, Diagne de maaşını biz vermedikçe ve min 5-6 milyon eur altında bir rakama verilmemeli bir sene daha oynayabilirler belki iş yaparlarsa daha az zarar ederiz veya etmeyiz. 1 sene bu ikisi Adem ve Ali Yavuz ile beraber kalabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt