Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder İstanbul'a gelmeden önce resmi açıklama yapılmaz. Yönetim havaalanında izdiham istemez çünkü. Tahminim Sneijder gece saatlerinde getirilir İstanbul'a.

-----------------------------------------------ONUR(MUSLERAYI 18'E SATIP ONUR'U 6 YA ALMALI KAR:12)

--------------------------------EBOUE SEMİH SERDAR CARLİNHOS(RİERAYI GÖNDERMELİ)

--------------------------------------------------YAYA TOURE(MELO GİTMELİ)

--------------------------------HAMİT XELÇUK SNEİJDER BERNARD(KESİNLİKLE GELMELİ,AMRABAT GİTMELİ)

--------------------------------------------------HİGUAİN( burak'ı birileri kesin 10 milyon ueroya ister,,bizde burdan gelecek parayla higuani alırız)

musleradan gelen paraylada takviye ettik mi en fazla 12 milyona alırız

SENE SONU KADROSU

gerçekten güzel kadro. Ama yaya toure, bernard ve higuain gerçekten hayal gibi

Yaya Toure mükemmel bir oyuncu. Bizim lige gelmesi için nereden bakarsan 5 yıl var.

Dünyada hangi takimin 30 milyon taraftari var,,,ve müthiş gayrimenkullerimiz var,,,bizim tek sorunumuz,,iyi yönetilmek,,gördüğünüz gibi çok değil 2 yil önce ayhan ,mustafa sarp,bariş lardan nerelere geldik,,,biraz daha iyi yönetilirsek yaya toure de gelir,,higuain de gelir,,,,

Çiğ köfteciye mi gitsem, canım çekti :D

Bu ne arkadaş antreman da kargalar gelir maçımızda köpekler sahaya girer.. Bu gidişle Shalke ile maç yaparken sahaya elfler ile orglar sahaya atlayacak..

Vay anasını Yaya Toure diyor ya la.

Muslera kadar iyi değil Onur fakat benim gözümde en iyi yerli kalecidir. Diyelim ki sattık Muslera'yı 18'e ki 18 az bence 25 Mn € civarına satılmalı satılacaksa ki satılmamalı. Carlinhos'u çok izlemedim ama yorumlara göre galiba Riera'nın şuan ki vereceği performanstan çok daha iyi bir performans verecek , Carlinhos gelirse Riera gönderilmeli.

Yaya Toure imkansız. Sneijder yolda , Bernard olabilitesi yüksek Amrabat gönderilebilir.

Higuain çok çok zor + bir anda bu kadar yüke giremeyiz. Benim olabilitesi yüksek olan sezon sonu kadrom ;

Bernard ile Boudebouz'un yerine muadili başka isimlerde olabilir ya da yerleri değişebilir Bernard sağa , Boudebouz sola vs. şeklinde.

Ama sezon sonu veya şuan devre arası transfer döneminde Serdar Taşçı ve Gökhan İnler hamleleri çok önemli hayati bir değere sahip olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt