Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umutla ilgili gündüz saatlerinde yazmıştım buraya.

bu kadar yabana bi atılcak forvet değil, hemde yabancı sınırı varken.

touluse kariyeri dısında her sezon 10+ gol ve 5+ asistle oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz.

kapsınlar, aklıma bile gelmez falan bence biraz abartı.ki umutun yedek ciğeri varmış gibi koşmasıda cabası.

umutu schalke maçından beridir amatör bi oyuncu olarak görüyorum..

Sinan engin: fb arda'ya 6-7m euro civarinda teklifte bulundu. Arda'dan duydum.

:D

umut tam bi forvet rolü üslenmesede en azından baskı,pres yaparak bişeyler yapmaya çalışıyor.Sen bobo'yu üstümüze gelen bir takımla (real madrid,bayern münih,juventus,barcelona vs vs) oynadığımızda saymayabilirsin, direk 10 kişi çıkalım.Umut defansın ritmini bozmaya çalışabilir en azından.

gel gelelim zaten bobo türk statüsünde değilmiş, konusmakta anlamsız.:b5:

real maçinda bizim ritmimizi bozdu benimde ayarimi bozdu.:D belli bir yere kadar pres iyidir ama bu hep koşuyor:asd: bobo türk olsaydi boboyu tercih ederdim zaten:trollface:

şikeciler Arda'ya teklifte bulunmuş yıllık 6-7 milyon Euro

Fener iyice kudurdu. Bunların nefesini neden kesmiyor bizim yönetim anlamıyorum.

arda fenere gitmez. aziz isterse kulübün anahtarini versin yine gitmez oraya.

beyaz tv de diyorlar zaten inşallah yalandır dedik farkındaysan ama mide bulandırıyor seçime ne gerek vardı en azından ali dürüstü bırakmak çok saçma

Başkan'ın yaptığı bellidir.. Neden yaptığı da bellidir kafayı kuma gömmeye gerek yok.. Ben Ali Dürüstlük bir durum yok Albayrak ile Dürüst kalır diyordum göreceğiz ama bu süreçte kendi çıkarlarını düşünen ve sabırsız olan kaybeder Fatih Terim'de dahil...

haciosmanoglu
tipe bak :-)

6-7 miyon euro nah verir fener atmasınlar

bence ardanın feneve gitmeyecegi belli sırf aklını karıstırmak icin yapıyor bakıyorumda nerede ünlü iş adamı varsa fenevli şu 3. havaalnının yapımını rekor fiyatla alan sirket olsun yok kıgılı yok koclar falan filan zaten baskanları kacakcı vay vay vay arkadas sunların para yollarını kesmek lazım

Arda aslandır, Galatasaray'ın öz evladıdır...

Arda feneve giderse kariyeri biter yemin ediyorum biter tum turkler nefret eder sikecilere gitti diye (fenevliler haric)

siz bunları burada yazdıkça daha neler söyleyecekler.görün bakalım.yarın fener terime teklif yaprı bikle diyecekler. göreceksiniz.reyting izliyorsunuz çünkü.

Biz bakkaldan ekmek almaya gitsek fener ona da musallat olur bir halt da edemez bizi güldürür sonunda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt