Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok,düşününce bulunmadığımız gibi,aklımıza gelenler de 30'dan kapıyı açar herhalde aynı yetenekte oyuncu olarak.

Zaten oldu da alınmadı illa yabancı alınacaksa ben olsam genç riskine girerim ama göz önünde olanlardan tabi ki,Morgan Schneiderlin olabilir mesela,daha Melo'ya yaklaşması için daha 4-5 fırın ekmek yiyecek falan,gerek yok yani.

Yabancı sınırlaması olmasa aslında gençten bir oyuncu almak şart o bölgeye.Melo 40'ına kadar oynamayacağına göre yerine birini de yetiştirmek gerekiyor son anda hamle yapmamak için. Bakalım bizimkiler bu yabancı problemini nasıl halledecekler

Melo alinmiyorsa gitsinler Bayern Munchen'den TURK Emre Can'i alsinlar madem..

Hiç olmazsa genc bi yetenek gelistiririz..

Yabanci ile felan kapatilmaz bizim orta saha.. Melonun verdigi katkiyi kimse vemrez cunku.. Adam baska oynuyor topu..

Yeri geliyor kameraman bile kontra/fake yiyor..

Nani + Melo alinirsa süper olur.

Quaresma saka maka gelecek galiba

ne parasi ya, borclar hala duruyor, baskan kendi dedi bi 3 yil daha bekleyin o da boyle sezonlar devam ederse yani, ondan sonra alirsin 15-20 kagata oyuncu, simdi yine max 10 olacak yani

alper kardeşş

kısaca gidiyorum. yabancı kontenjanı kalktımı da arkadaşların haberi yok???

hala nani-roben oydu şuydu buydu deniliyor??

1-nani vereceğin 14-15 lere 3 tane adam alıyorsun. melo-kerim frei-jem karacan veya hakan calhanoğlu..

2-ille kanat diyorsak amrabatı satmadan oyuncumu alınır? arda yı alacaksın ozaman.

3-tribüne göndereceğin kim olacak? eboue mi? snejder mi? chedjou mu? muslera mı? drogba mı?

4-6+0+4 işi var. 6 tane banko oynayacak yabancında mevcut şu anda. nasıl melo için sezon başı yoktu-kötü idi diyenler. melo+senjder+drogba gibi adamlar tam hazır gelir ise ligi yine süpürürüz.

5-yedeklere iyi ve genç yerliler gerekli. umut bulut-kerim frei-jem karacan gibi enaz 3 yedek.

6-riera-elmander-danny-amrabat-culio gibi adamlar hala duruyor. ujfa işini bitirin...

7- ben hala şunu savunuyorum seçim olmadan yapılcak 3 hamle var.

melo

kerim frei

umut bulut.

sol bek

kanat ve diğer alternatifler yabancı sınırlması kalktıktan sonra değerlendirilir...

Melonun bonservisi 6 milyon euroda inler nasıl 10-15 onu anlayamaıorum.

alper kardeşş

kısaca gidiyorum. yabancı kontenjanı kalktımı da arkadaşların haberi yok???

hala nani-roben oydu şuydu buydu deniliyor??

1-nani vereceğin 14-15 lere 3 tane adam alıyorsun. melo-kerim frei-jem karacan veya hakan calhanoğlu..

2-ille kanat diyorsak amrabatı satmadan oyuncumu alınır? arda yı alacaksın ozaman.

3-tribüne göndereceğin kim olacak? eboue mi? snejder mi? chedjou mu? muslera mı? drogba mı?

4-6+0+4 işi var. 6 tane banko oynayacak yabancında mevcut şu anda. nasıl melo için sezon başı yoktu-kötü idi diyenler. melo+senjder+drogba gibi adamlar tam hazır gelir ise ligi yine süpürürüz.

5-yedeklere iyi ve genç yerliler gerekli. umut bulut-kerim frei-jem karacan gibi enaz 3 yedek.

6-riera-elmander-danny-amrabat-culio gibi adamlar hala duruyor. ujfa işini bitirin...

7- ben hala şunu savunuyorum seçim olmadan yapılcak 3 hamle var.

melo

kerim frei

umut bulut.

sol bek

kanat ve diğer alternatifler yabancı sınırlması kalktıktan sonra değerlendirilir...

aynen oyle katiliyorum

bende anlamadim

herkes yabanci solbek yabanci kanat yabanci on libero diyor

zaten chedjou yu aldik daha ne kadar yabanci alacagiz? suandaki durumda zor o

Melonun bonservisi 6 milyon euroda inler nasıl 10-15 onu anlayamaıorum.

ayni kulub mu?

Quaresma eğer gelecekse bugünden yaz idmanlarına başlamalı,farkı ancak kapatabilir.

Melo alinmiyorsa gitsinler Bayern Munchen'den TURK Emre Can'i alsinlar madem..

Hiç olmazsa genc bi yetenek gelistiririz..

Yabanci ile felan kapatilmaz bizim orta saha.. Melonun verdigi katkiyi kimse vemrez cunku.. Adam baska oynuyor topu..

Yeri geliyor kameraman bile kontra/fake yiyor..

Aynı şeyi düşünüyoruz ama ben şimdiden değil 4-5 sene sonrasından bahsettim diğer konu için.Sonra hep deneme yanılma durumlarına giriyoruz çünkü;Melo'nun yerine birini bulmak için önceden araştırma yapmak lazım. Şu an için en az 3-4 sene daha Melo kalmalı,kendine baktığı sürece formda bir şekilde oynar.

Bizim kulüp bu gurbetçi oyuncu olaylarına o kadar heyecanlı bakmıyor,aslında biraz üzerine düşseler bayağı bir oyuncu toparlarlar. Emre iyi bir oyuncu, Kerim'i almaya çalışan Emre'ye de bir uğrasa fena olmaz.

Melodan ziyade sol bekimiz yerli olsa ama kim olsa birkaç isim verirmisiniz hakan balta ve çağlar dışında.?

olaya bide şöyle bakmak lazım.. burak drogba çift forvet oynamaz drogba dinlenir diyoruz bir hafta felan.. ama unutmayalımki 6 artı 0 diye dandirik bi sistem getircekler.. napcaz drogbaya loca mı tutucaz tribünde :D hiç fantaziye gerek yok 4-3-1-2 ye devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt