Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
Cevap: Transfer Nöbeti
gercek hesabımı bu seref ın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fake hesap bu
Yok,düşününce bulunmadığımız gibi,aklımıza gelenler de 30'dan kapıyı açar herhalde aynı yetenekte oyuncu olarak.
Zaten oldu da alınmadı illa yabancı alınacaksa ben olsam genç riskine girerim ama göz önünde olanlardan tabi ki,Morgan Schneiderlin olabilir mesela,daha Melo'ya yaklaşması için daha 4-5 fırın ekmek yiyecek falan,gerek yok yani.
Yabancı sınırlaması olmasa aslında gençten bir oyuncu almak şart o bölgeye.Melo 40'ına kadar oynamayacağına göre yerine birini de yetiştirmek gerekiyor son anda hamle yapmamak için. Bakalım bizimkiler bu yabancı problemini nasıl halledecekler
ne parasi ya, borclar hala duruyor, baskan kendi dedi bi 3 yil daha bekleyin o da boyle sezonlar devam ederse yani, ondan sonra alirsin 15-20 kagata oyuncu, simdi yine max 10 olacak yani
alper kardeşş
kısaca gidiyorum. yabancı kontenjanı kalktımı da arkadaşların haberi yok???
hala nani-roben oydu şuydu buydu deniliyor??
1-nani vereceğin 14-15 lere 3 tane adam alıyorsun. melo-kerim frei-jem karacan veya hakan calhanoğlu..
2-ille kanat diyorsak amrabatı satmadan oyuncumu alınır? arda yı alacaksın ozaman.
3-tribüne göndereceğin kim olacak? eboue mi? snejder mi? chedjou mu? muslera mı? drogba mı?
4-6+0+4 işi var. 6 tane banko oynayacak yabancında mevcut şu anda. nasıl melo için sezon başı yoktu-kötü idi diyenler. melo+senjder+drogba gibi adamlar tam hazır gelir ise ligi yine süpürürüz.
5-yedeklere iyi ve genç yerliler gerekli. umut bulut-kerim frei-jem karacan gibi enaz 3 yedek.
6-riera-elmander-danny-amrabat-culio gibi adamlar hala duruyor. ujfa işini bitirin...
7- ben hala şunu savunuyorum seçim olmadan yapılcak 3 hamle var.
melo
kerim frei
umut bulut.
sol bek
kanat ve diğer alternatifler yabancı sınırlması kalktıktan sonra değerlendirilir...
Melonun bonservisi 6 milyon euroda inler nasıl 10-15 onu anlayamaıorum.
Melo alinmiyorsa gitsinler Bayern Munchen'den TURK Emre Can'i alsinlar madem..
Hiç olmazsa genc bi yetenek gelistiririz..
Yabanci ile felan kapatilmaz bizim orta saha.. Melonun verdigi katkiyi kimse vemrez cunku.. Adam baska oynuyor topu..
Yeri geliyor kameraman bile kontra/fake yiyor..