Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1g6Y4BE.jpg

[video=youtube;3Yn3W_twi50]https://www.youtube.com/watch?v=3Yn3W_twi50[/video]

Bu Josuha'da baya iyiymiş.

vizyon transferi olur,şu nasıl muslera elimizde sağlam bir değerse aynısı olur,umarım yönetim bu oyuncuyu alır (not daha yeni fransa milli takımına cağrılmış durumda)

FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.

Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.

Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.

Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.

zaten turnuvalara katilamiyoruz... derler yav bizde sizi bekliyorduz, Galatasaray bizi rezil etti CL de, cok basarili oldular... biz meni istiyoruz !

FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.

Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.

Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.

Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.

bukadar basit degil bu isler. öyle 1 takim icin böyle apatligin altina imza atamazlar.

Bizimkiler cidi cekilde hukuki davamiz olur maddi ve manevi zarardan dolayi. ilk senede yaklasik 100 milyon euroluk fatura cikarariz en az !!!

Nasilmi?!.. :

Sampionlar liginden kaybedilen maddi paralar yaklasik 40 milyon euro

Elimizdeki oyuncularin maaslari ve bonsveris bedeleri cünkü cogu ayrilmak isteyecekdir böyle durumda.. yaklasik hesaplamak mümkün degil :)

sonraki senelerde de hesapla sampionlar ligi gelirlerini

+ manevi deger kaybi yaklasik her sene icin 50-100 milyon euro.

sonuc 100 milyon euro demisim ilk basda ama cok daha para vermeleri gerekir. Cas a kadar yolu var bu isin ve büyük ihtimlade hepsinde de kazanirizr. o zaman RTE mi verecek o parayi yoksa demirören mi siz karar verin.

vizyon transferi olur,şu nasıl muslera elimizde sağlam bir değerse aynısı olur,umarım yönetim bu oyuncuyu alır (not daha yeni fransa milli takımına cağrılmış durumda)

Valla oyuncu hakkında hiç bilgim yok ama her maç böyle oynuyorsa ManU'nun ilgilenmesi falan doğrudur.Pasları,tekniği,fiziği falan çok iyi.Yabancı sınırı olmasaydı kesinlikle alınmasını isterdim.

aykut insallah istifasindan doner gene

A.Kocaman İstifası Hakkında açıklamalarda bulunmuş:

[GG]3 Temmuz sürecinden bu yana ..... Bıdı bıdı...Bıdı bıdı...Bıdı bıdı...Bıdı bıdı...Bıdı bıdı...

Olaylar böyle gelişmiştir.

Tamam mı basın mensubu Arkadaşlar...:D[/GG]:D

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

çok saçma.
Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum

fransinin yeni Patrick vieira si deniliyor buna. canli olarak izlemedim . yotubede bir kac videosunu izledim bende benzetim ama yinede canli izelmeden kendi yorumu yapmak istemiyorum. ama fransizlar tarafindan yeni Patrick vieira olarak görülüyormus resmen. bu sene olmasa en gec 1-2 yil icinde elit takimlara gidermis.

Aykudt'n hiç böyle bir muhabbete gireceğine inanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt