Kenan Arslan
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2012
- 1.549
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[video=youtube;3Yn3W_twi50]https://www.youtube.com/watch?v=3Yn3W_twi50[/video]
Bu Josuha'da baya iyiymiş.
FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.
Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.
Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.
Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.
FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.
Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.
Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.
Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.
td olarak 100000000000000% eses''ten ersun yanal gelir
3-5m cashhhh verip veysel sari'yi alirlar
halil ünal da fenev de 2. baskan olur![]()
vizyon transferi olur,şu nasıl muslera elimizde sağlam bir değerse aynısı olur,umarım yönetim bu oyuncuyu alır (not daha yeni fransa milli takımına cağrılmış durumda)
aykut insallah istifasindan doner gene
Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum
Beklentimiz o yönde.
vizyon transferi olur,şu nasıl muslera elimizde sağlam bir değerse aynısı olur,umarım yönetim bu oyuncuyu alır (not daha yeni fransa milli takımına cağrılmış durumda)
Jem Karacan'a ısınamadım.

Aykut Arda Turanı mutlaka alınmasını istiyor Aziz maliyeti çok yüksek diyor Aykut ısrarını sürdürünce maliyetli oyuncu alıyoruzda noluyor Diyor puan fatkı hep on diyor bunun üzerine Aykut da resti çekiyor olayın özeti buymuş arkadaşlar. goy goy değil gerçek sölüyorum