Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın bu sene yönetim bariz bir şekilde transfer olaylarında batırmıştır.En büyük nedeni işi bilen Yöneticileri Başkanımızın lav etmesidir.

denizliyi getirin işte yarım saatlik iş ya. bitsin bu belirsizlik artık.

didier_deschamps.jpg
deschamps iyidir

Aysal bütün kredisini sıfırladı 1 senede yaptıklarıyla. Yönetim değişikliği, geçen yaz beceriksiz transferler, Terim'in gönderilmesi, Mancini'nin taleplerinin yerine getirilmemesi derken şimdi de bir aydır görüşülen bütün hocalardan red cevabı alıyor. Bu sene şampiyonluk veya CL'de en az Çeyrek göremezsek işi çok zor.

Aysal bütün kredisini sıfırladı 1 senede yaptıklarıyla. Yönetim değişikliği, geçen yaz beceriksiz transferler, Terim'in gönderilmesi, Mancini'nin taleplerinin yerine getirilmemesi derken şimdi de bir aydır görüşülen bütün hocalardan red cevabı alıyor. Bu sene şampiyonluk veya CL'de en az Çeyrek göremezsek işi çok zor.

CL de ceyrek final zaten imkansiz, bunu sakin aklinizin ucundan bile gecirmeyin, 5+3 diye bir kural var, elimiz kolumuz bagli.. Gruptan cikarsak bayram ederiz zaten..

3 temmuz sürecide olmasaydı halimiz ne olurdu gerçekten çok merak ediyorum terim gitti mancini geldi olmadı başkan lucescuyu getirmek için manciniyi yolladı lucescu gelmedi taraftar tuchel dedi oda gelmedi seneye şampiyonluk ve yine cl gruptan çıkma olmazsa sonumuz vahim

Başkanın basketbol maçından sonra açıklamaları sanki savaşın bir başlangıcı gibiydi

Deschamps her bakımdan süper olur , bir kere Deschamps varsa başarı var demektir ama gelmesi imkansıza yakın, ücretten değil hem başarılı hem de Fransızların onu göndereceğini zannetmiyorum.

Marsilya geçmişi olması bize uyum sağlaması olasılığını da arttırıyor. Piyasadaki hocaların içinde bize en uygun hoca olabilir belki. Ama getirmek çok zor dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt