Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walter Mazzari Inter den ayrilmak uzereymis diyorlar.

Fikirler?

İyi adam da Prandelli veya Spalletti varken düşünüleceğini pek sanmıyorum , ayrıca Kaliteli veya Doğru bir Teknik direktör diye aramak varken Hollanda veya Alman ekolü diye saçma bir açıklama yapan yönetimin İtalyan teknik adam düşüneceğini de pek sanmıyorum.

Yabancı hoca isi sıkıntı olmaya basladı gitgide.Advocaat,Spaletti,Löw bunların hicbiri bize göre degil.Juande Ramos veya Jorge Jesus'dan birini getirebiliyorsak getirelim olmuyorsa Ertugrul Saglam,Tolunay Kafkas,Hamza Hamzaoglu 3'lüsünden birine razıyım.

Yabancı hoca isi sıkıntı olmaya basladı gitgide.Advocaat,Spaletti,Löw bunların hicbiri bize göre degil.Juande Ramos veya Jorge Jesus'dan birini getirebiliyorsak getirelim olmuyorsa Ertugrul Saglam,Tolunay Kafkas,Hamza Hamzaoglu 3'lüsünden birine razıyım.

Spaletti'yi ayıralım o listeden bence.

Bugün Saat 16:30'de yönetim kurulu toplantısı var, belki bu Toplanti dan sonra TD belli olacak..

Öyle bir durumdayız ki, şu anda futbolcu transferi konuşuyor olmamız gerekirken hala teknik direktör belirsizliği var.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spaletti is yapar mı bilmiyorum.Sadece Roma'dayken birkac macını izlemistim takımının.Baya sıkıcı gelmisti.Genel olarak antipatik geliyor.

Taraftarın hep istediği 4-2-3-1'i banko oynatacak ender hocalardan biri. 4-6-0 bile oynatabilir Burak'a çok kafası kızarsa. Piyasadakilerin içinde en doğru seçimlerden biri olabilir. Zenit'te harcadığı paralara bakmadan, Roma'da gayet mütevazı bi kadroyla güzel işler yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt