Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
![]()
Ingilizler dalga gecmeye basladi
Nerde? Ingilizler ne zamdan beri soccer kunlanıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Ingilizler dalga gecmeye basladi
Hacı yapma, batırır bizi bu adam.
Kaptırma kendini hemen.![]()
Nerde? Ingilizler ne zamdan beri soccer kunlanıyor?
Avusturya kampinda ne yapacak acaba bizim takim... Tavla falan oynayacaklar herhalde butun gun.
Ya nuri , bunlar herkez ile dalga geciyor zaten . Bildiğin troll twitter hesabı . Manular geçe bilir belki ama ciddiden
Arkadaş anlamıyorum ben sizi ya Tuchel Mainz'i yedinci yapınca başarılı oluyor Moyes Everton'ı yedinci yapınca başarısız fos bir teknik direktör mü oluyor?
Üstelik biri Premier Lig diğeri Bundesliga ki ben şahsen kıyaslama yapmamayı tercih ediyorum.
ManU, Chelsea, ManCity, Arsenal, Liverpool, Totteheam, Newcastle United gibi takımların, Türkiye'nin GSMH'sından daha çok paranın döndüğü bir ligde adam Everton'u yedinci yapmış hala burun kıvırıyorsunuz.
Tuchel'in ne gibi bir başarısı vardı ki gelsin diye dua ediyordunuz.
Bu adam ManU'yu şampiyon yapsa bu seferde o kadroyu herkes şampiyon yapar diye eleştirecektiniz ki en yakın örneği Mancini. Kaldı ki Mancini City'i şampiyon yaptı da ne oldu. Geldi burada saçma sapan işler yaptı.
Bence bu adam iyi bir teknik direktör. İnşallah anlaşırız da gelir Löw'den de Klinsman'dan da Hitsfeld'den de daha iyi bir tercih olur.
ulan tuchel getirin artik, bu adami icin gay olurum. TUCHEL! :bid: