Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz ne zaman transfer yapıcaz acaba :mad-49::mad-49::mad-49:

Tuchel Adamin dibi'dir. Moyes kim Tuchelin yaninda, dalga mi geciyorsunuz. Moyes Tuchelnin tirnagi bile olmaz, Tuchel'e laf yok! :chargrined:

Tucheli futbolun mesisını yaptın be sende yahu. Gelmedi işde, unut, avatarınıda değiştir full kendini tuchel dünyasına kaybetmeden.

Yol yakınken geri dön oğlum :DD

3 sene sonra tuhülü kimse hatırlamaz. alamanya ahını falan çalıştırıyor olur o dönemde.

Low'lu almanya ve klinsmann'li USA son 16 da elenmez bence yani bu is uzadikca uzar.

Madem hollandali ekolünden bir teknik direktör ariyorlar, Hiddink en iyi seçim olur vallah. Milli takimimiz hariç, her gittigi takimda iyi is çikardi. Kalite olarak medyada adi geçen tüm teknik direktörlerden üstün bana göre. Üst düzey teknik direktör. Kendisi gelmek ister mi o ayri konu...

Madem hollandali ekolünden bir teknik direktör ariyorlar, Hiddink en iyi seçim olur vallah. Milli takimimiz hariç, her gittigi takimda iyi is çikardi. Kalite olarak medyada adi geçen tüm teknik direktörlerden üstün bana göre. Üst düzey teknik direktör. Kendisi gelmek ister mi o ayri konu...

Hollanda Milli Takımı ile anlaştı sanırım, van Gaal sonrası için.

Hmm haberim yoktu, demek ki bos bos yazdim :DD O zaman kalan adaylar arasinda en iyisi bana göre de Tuchel, ama o dosya kapandi helhalde.

Arkadaşlar çalışıyorum işte gündemi takip edemiyorum bir gelisme var mı?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Major League Soccer@MLS 3 dk.

About that Galatasaray report... https://soc.cr/yx5Vj

BrKlJKhIYAAc7QV.jpg

Klinsmann yalanladi diyor ama videoda bununla ilgili konusmuyor. Altindaki yazida sadece bir cumleyle, "Klinsmann hayir dedi" demisler, ama detayli bir sey yok. Onun yerine Amerikan futbol federasyonunun baskaninin sozlerini koymuslar "bizim sozlesmemis 2018'e kadar" diye.

dün de yazdığım gibi, gelmek isteyen, başarılı olmak isteyen, GALATASARAYIMIZIN büyüklüğünü bilen, hedefleri olan antrenör, ismi ne olursa olsun, başımızın tacıdır. geçmişe bakmayalım geleceğe bakalım. Luce, yi bile kimse tanımıyordu ilk geldiğinde.

Klinsman ı çok kişi istiyor burda da...Adam futbol dışındaki hayatını, ABD Milli takımından yıllar önce orada kurmuş; bırakın SSL ni, Avrupa nın elit liglerine bile gelmeye nazlanır, orada iyi para kazandığı rahat bir işi de varken...Kendisi için çok yüksek bir bedel ve hatırı sayılır bir transfer bütçesi talep edeceği çok açık...Hitzfeld i emeklilik kararından vazgeçirmek bile daha kolay olacaktır, bence daha iyi de olacaktır...

Klinsmann sadece 1 taktik biliyor USA de: 10 adamla defans, topu çal, hücuma çik. Almanya'ya karsi sadece bu stratejiyle oynatti takimini.

Inler

Mevlüt

Olcan

Çilek (Lavezzi müthis olur)

Balanta

Bu 5 transferler yapilirsa güzel bir transfer sezonu geçirmish oluruz.

Mexikanın hocası gelsin vallahi . Aklıma geldi birden nedense.

Karakter yapısıda uygun gibi, electro gazlama merkezi resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt