Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ex_ErtugrulSaglam008.jpg

nasıl??? semih ilk 11'i ne zaman oynadı?... bence koray'da ilk 11 oynayacak potansiyel var... yeterki en ufak hatada taraftar homurdanıp durmasın...

Potansiyel olmadigini demedim ama daha her hafta ilk 11de oynayacak durumda degil.

Hele bir kaç full maç oynasin, sonra bu karari verelim.

Enes Ünal'ı 3m'a Sporting kaçırıyormuş.Bedava ya.Koy 11 Burak kadar oynamazsa parasını ben vericem.Buçocuğu kaçırmayalım.Mevlüt bunun yanında hikaye

Gereksiz diyen kim?Doğru çalışma dedik.Her futbolcunun farklı sporcu özellikleri var kimi çeviktir kimi atletik,ona göre vücut yapar.Yeteneklerini en verimli kullanacağışekilde.Messi bilmiyor mu mesela hayvan gibi şişirmeyi.

ya adam altı üstü 1-2 kg kas kütlesi katmış yağ oranını düşürüp daha şekilli görünmüş.mr.olimpia yapmadığınız kaldı.max 73-74 kg aydın.abartmayın

içimden bir his bu moyes bize gelicek diyor ama başarı gelirmi gelmez mi bilemem .... onu hissedemiyorum :)

mancınıde de karsı cıkmıstım moyese de karsı cıkıyorum ama ıcımden bı hıs basarılı olacagını soyluyor ilk istanbula ındıgınde de soylemıstım ama kagıt ustunde en kotu secenek gozukuyor

mancınıde de karsı cıkmıstım moyese de karsı cıkıyorum ama ıcımden bı hıs basarılı olacagını soyluyor ilk istanbula ındıgınde de soylemıstım ama kagıt ustunde en kotu secenek gozukuyor

Moyes gerçekte nasıl bilmem ama duruşu falan bana mülayim adam izlenimi verdi. Bizim yerli futbolcular bunu kısa sürede yok eder. Hiç kimseyi alamıyorlarsa diktatör td getirsinler. Felix Magath gibi.

Tam anlamiyla icine sinmeyen adama (Moyes) vereceksin 3.5 - 4 Milyon para, yapacaksin 3 yillik sözlesme, sonra gitmesi icin yalvaracaksin.

Artik cok da umrumda degil acikcasi. Birini alsinlar, ama bu yabanci isini iyi düsünsünler. Sonra para para diye agliyorlar.

Iyi bir kadroyu Tolunay da sampiyon yapabilir Türkiye´de. En az Moyes kadar, hatta cok daha fazla sansi var bu anlamda.

Avrupa dersen, Moyes ile daha basarili olacagimiz garantisini kim veriyor Avrupa´da? Ve neden? ManU örnegi taze daha

Tam anlamiyla icine sinmeyen adama (Moyes) vereceksin 3.5 - 4 Milyon para, yapacaksin 3 yillik sözlesme, sonra gitmesi icin yalvaracaksin.

Artik cok da umrumda degil acikcasi. Birini alsinlar, ama bu yabanci isini iyi düsünsünler. Sonra para para diye agliyorlar.

Iyi bir kadroyu Tolunay da sampiyon yapabilir Türkiye´de. En az Moyes kadar, hatta cok daha fazla sansi var bu anlamda.

Avrupa dersen, Moyes ile daha basarili olacagimiz garantisini kim veriyor Avrupa´da? Ve neden? ManU örnegi taze daha

2011-2012 Manu CL'de gruptan çıkamadı EL'de Top 16'de elendi

2012-2013 CL'de Top 16'da Real'e elendi

2013-2014 CL'de Top 8'de Bayern'e elendi

Son 2 senedir sallanıyordu zaten ManU CL'de. Moyesli dönemde de değişen bişey olmadı. Hatta basamak olarak bir üste çıkmış rakibe göre düşünmezsen.

Devrimci t.d gelsin yerli yabancı ne kadar çöp varsa temizlesin ama malesef böyle biri gelmeyecek adam genç dinamik diyor ağzından 3 aday çıkıyor 3üde birbirinden bunak aysal'a olan sevgim git gide azalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt