Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl??? semih ilk 11'i ne zaman oynadı?... bence koray'da ilk 11 oynayacak potansiyel var... yeterki en ufak hatada taraftar homurdanıp durmasın...
Gereksiz diyen kim?Doğru çalışma dedik.Her futbolcunun farklı sporcu özellikleri var kimi çeviktir kimi atletik,ona göre vücut yapar.Yeteneklerini en verimli kullanacağışekilde.Messi bilmiyor mu mesela hayvan gibi şişirmeyi.
Enes Ünal'ı 3m'a Sporting kaçırıyormuş.Bedava ya.Koy 11 Burak kadar oynamazsa parasını ben vericem.Buçocuğu kaçırmayalım.Mevlüt bunun yanında hikaye
Şuan türk oyuncular arasında bence tartışmasız en iyi stoper selim ay
![]()
Sporting'e 3 ise bize 9 olur
Moyes bu takimi mahveder.
Adamin temel taktigi bu
[media]https://www.youtube.com/watch?v=3tjof24Q6yo[/media]
içimden bir his bu moyes bize gelicek diyor ama başarı gelirmi gelmez mi bilemem .... onu hissedemiyorum![]()
Onu hissedersen de mutlaka yaz abi.
Ne guzel iste sagli sollu ataklar,taraftar sever boyle baskili futbolu.![]()
mancınıde de karsı cıkmıstım moyese de karsı cıkıyorum ama ıcımden bı hıs basarılı olacagını soyluyor ilk istanbula ındıgınde de soylemıstım ama kagıt ustunde en kotu secenek gozukuyor
Tam anlamiyla icine sinmeyen adama (Moyes) vereceksin 3.5 - 4 Milyon para, yapacaksin 3 yillik sözlesme, sonra gitmesi icin yalvaracaksin.
Artik cok da umrumda degil acikcasi. Birini alsinlar, ama bu yabanci isini iyi düsünsünler. Sonra para para diye agliyorlar.
Iyi bir kadroyu Tolunay da sampiyon yapabilir Türkiye´de. En az Moyes kadar, hatta cok daha fazla sansi var bu anlamda.
Avrupa dersen, Moyes ile daha basarili olacagimiz garantisini kim veriyor Avrupa´da? Ve neden? ManU örnegi taze daha