Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla volkan bende kac gundur mucadele veriyorum denizlinin gelmemesi icin.

bir suru insan denizli kisa vadede iyi gibi sacma bir sehir efsanesiyle adami Galatasarayimizin basina getirmek istiyor. saka gibi.

dun @Emre Pala arkadas cok guzel ozetlemisti olayi. yani niye denizlinin gelmemesi gerektigini (gerci sende guzel ozetlemissin). eger okumadiysan tavsiye ederim.

25 senedir bir tik ilerleme kaydedemis, kafa olarak bitik, saglik problemleri olan, senelerdir iran, azerbaycan ve ikinci ligde takim calistiran adam Galatasarayimiza layik goruluyor.

cildirmamak elde degil.

+1905

Ağzına klavyene sağlık Cem

vallahi şaşırıyorum Mustafa Denizli'yi istemelerine

Juande Ramos galiba düşünülmüyor bile.İlla 70'lerin sonunda başarılı olan teknik adam gelecek.

Bari Allegri gelsin.En azından İtalyan.Manci'nin bıraktığı yerden devam eder.

valla volkan bende kac gundur mucadele veriyorum denizlinin gelmemesi icin.

bir suru insan denizli kisa vadede iyi gibi sacma bir sehir efsanesiyle adami Galatasarayimizin basina getirmek istiyor. saka gibi.

dun @Emre Pala arkadas cok guzel ozetlemisti olayi. yani niye denizlinin gelmemesi gerektigini (gerci sende guzel ozetlemissin). eger okumadiysan tavsiye ederim.

25 senedir bir tik ilerleme kaydedemis, kafa olarak bitik, saglik problemleri olan, senelerdir iran, azerbaycan ve ikinci ligde takim calistiran adam Galatasarayimiza layik goruluyor.

cildirmamak elde degil.

Arkandayız patron. Mücadeleye devam!

O kadar pişmanım ki. Mancini'ye ne sövdüm ne beceriksiz adam dedim. Demez olaydım

Adam en azından ingiltere liginde italya liginde şampiyon olmuş bir adam.

Şimdi iran liginde 12. lik elde etmiş azerbaycan liginde falan hocalık yapmış bir beceriksizi takımın başına getirmeyi layık görüyorlar.

Neymiş 4. yıldızmış.

Biz istiyoruz ki Avrupa'da başarılı olalım adamlar takmış 4. yıldıza.

Sanki bu sene şampiyon olunca ömür billah fener daha şampiyon olamıyacak. Öbür sene de onlar şampiyon olur ne olmuş yani hep böyle devam etmiyor mu bu iş.

gunlerdir anlatmaya calistigim olay kardes.

bosuna ugrasma anlamiyorlar.

Denizli gelirse şampiyonluk garanti diye kendi kendini kandıranlar da var.Şampiyon olmadık mı da ilk onlar sallar.İlk ismi bizimle anıldığından beridir söylüyorum.Denizli demek vizyonsuzluk demek.Adam son 22 senedir ne halt etmiş oda belli değil.

teknik direktör adaylarımız araba markaları olsaydı böyle olurdu

mustafa denizli: vos vos

klinsmann:bmc

löw:bmw

tuchel:ferrari

lucescu: opel

hikmet karaman: tofaş

tolunay kafkas: anadol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt