- 16 Haziran 2010
- 204.456
- 156.657
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Mertcan 2 gün icinde göreceksin...su anda birsey demen ama...![]()
valla volkan bende kac gundur mucadele veriyorum denizlinin gelmemesi icin.
bir suru insan denizli kisa vadede iyi gibi sacma bir sehir efsanesiyle adami Galatasarayimizin basina getirmek istiyor. saka gibi.
dun @Emre Pala arkadas cok guzel ozetlemisti olayi. yani niye denizlinin gelmemesi gerektigini (gerci sende guzel ozetlemissin). eger okumadiysan tavsiye ederim.
25 senedir bir tik ilerleme kaydedemis, kafa olarak bitik, saglik problemleri olan, senelerdir iran, azerbaycan ve ikinci ligde takim calistiran adam Galatasarayimiza layik goruluyor.
cildirmamak elde degil.
mustafa denizli çıkmaz inşallah asfghjklşi
Valla Mertcan 2 gün icinde göreceksin...su anda birsey demen ama...![]()
hayir hayir, korkma![]()
@Burak Pakdemir kardesm sözümüzü tuttuk. ama bakiyorumda saglam bir avatar bulmussun kendine
valla volkan bende kac gundur mucadele veriyorum denizlinin gelmemesi icin.
bir suru insan denizli kisa vadede iyi gibi sacma bir sehir efsanesiyle adami Galatasarayimizin basina getirmek istiyor. saka gibi.
dun @Emre Pala arkadas cok guzel ozetlemisti olayi. yani niye denizlinin gelmemesi gerektigini (gerci sende guzel ozetlemissin). eger okumadiysan tavsiye ederim.
25 senedir bir tik ilerleme kaydedemis, kafa olarak bitik, saglik problemleri olan, senelerdir iran, azerbaycan ve ikinci ligde takim calistiran adam Galatasarayimiza layik goruluyor.
cildirmamak elde degil.
o degılde salih ucana noldu en son kaptaydı orda mı unuttular cocuguben mı duymadım gelısmelerı yoksa
O kadar pişmanım ki. Mancini'ye ne sövdüm ne beceriksiz adam dedim. Demez olaydım
Adam en azından ingiltere liginde italya liginde şampiyon olmuş bir adam.
Şimdi iran liginde 12. lik elde etmiş azerbaycan liginde falan hocalık yapmış bir beceriksizi takımın başına getirmeyi layık görüyorlar.
Neymiş 4. yıldızmış.
Biz istiyoruz ki Avrupa'da başarılı olalım adamlar takmış 4. yıldıza.
Sanki bu sene şampiyon olunca ömür billah fener daha şampiyon olamıyacak. Öbür sene de onlar şampiyon olur ne olmuş yani hep böyle devam etmiyor mu bu iş.
Nuri'nin bişey bildiği yok.Bilseydi Tuchel'i bilirdi. @Nuri Aslantas