Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birak bu hikayeleri arkadasim

Sike surecinde agzini acmayan bi adamdan bahsediyoruz..ancak kovulduktan sonra sesini yukselten karakter yoksunu bi herifi korumanin bi anlami yok..kukla gibi feto'nun esiri olmus bi adamin gozumde zerre kadar degeri yok..ligtv de para kazanicam diye yaptigi gs dusmanligini akli basinda taraftarlar zaten unutmadi..

★☆★

Birak bu hikayeleri arkadasim

Sike surecinde agzini acmayan bi adamdan bahsediyoruz..ancak kovulduktan sonra sesini yukselten karakter yoksunu bi herifi korumanin bi anlami yok..kukla gibi feto'nun esiri olmus bi adamin gozumde zerre kadar degeri yok..ligtv de para kazanicam diye yaptigi gs dusmanligini akli basinda taraftarlar zaten unutmadi..

★☆★

herkes kendi çıkarına bakar bro. bak fatih hoca'dan hiç ses çıktımı bizden ayrıldığından beri? hayır.

GS ayrı milli takım ayrı.kaldı ki prandelli'li italya euro 2012de çok güzel hücum oynadı.nerdeyse şampiyon oluyolardı..

10 tane kontratlı yabancımız var (hajroyu saymıyorum şükrü ergün köprüleri attık demişti)

3 tanesini yollayıp bi tane stoper alsak yeter

gidecekler dany,chedjou,ontivero(kiralık)

eboueyi kimsenin alacağınız zannetmiyorum ,o da son yılında güzel sözleşmesini tamamlamak isteyecektir, şampiyonlar liginde de tarık veysel sabri ile oynamamız ne kadar mantıklı olur , eboue kalır bence

kısacası prandelli'yi yedirtmeyiz.elindekini en iyi şekilde kullanan bi teknikdirektör.

10 tane kontratlı yabancımız var (hajroyu saymıyorum şükrü ergün köprüleri attık demişti)

3 tanesini yollayıp bi tane stoper alsak yeter

gidecekler dany,chedjou,ontivero(kiralık)

eboueyi kimsenin alacağınız zannetmiyorum ,o da son yılında güzel sözleşmesini tamamlamak isteyecektir, şampiyonlar liginde de tarık veysel sabri ile oynamamız ne kadar mantıklı olur , eboue kalır bence

Gökhan Gönül CL'de gayet iyi oynamıştı Fenerbahçe'nin başarılı olduğu o sezon.

Tarık'ı alıyorsan, oynatacaksın, o tecrübeyi sende yaşayacak. Ayrıca Eboue'yi ligde oynatmayıp CL'de oynatayım diye bir düşünce yok, bu adamı hazır tutamazsın 5+3'te zaten. Sağ beki sonradan oyuna almak için 2 değişiklik yapman gerekiyor en az. Ki 15 dakikalık oyunlarla CL maçına çıkaramazsın bu yaştaki adamı.

5+3'te zaten CL'de anca bir yere kadar gidebileceksin ama bu aldığın genç oyuncuları oynatmazsan CL'de, ne zaman Avrupa tecrübesi görecek bu adamlar ? Semih'i de oynatmamalıydık o zaman.

Yalnız umarım bu kamp döneminde kadroya Berk Yıldız da dahil edilir. Çocuğun müthiş tekniği var.

Gökhan Gönül CL'de gayet iyi oynamıştı Fenerbahçe'nin başarılı olduğu o sezon.

Tarık'ı alıyorsan, oynatacaksın, o tecrübeyi sende yaşayacak. Ayrıca Eboue'yi ligde oynatmayıp CL'de oynatayım diye bir düşünce yok, bu adamı hazır tutamazsın 5+3'te zaten. Sağ beki sonradan oyuna almak için 2 değişiklik yapman gerekiyor en az. Ki 15 dakikalık oyunlarla CL maçına çıkaramazsın bu yaştaki adamı.

5+3'te zaten CL'de anca bir yere kadar gidebileceksin ama bu aldığın genç oyuncuları oynatmazsan CL'de, ne zaman Avrupa tecrübesi görecek bu adamlar ? Semih'i de oynatmamalıydık o zaman.

söylediğin genel olarak futbolcular için doğru ama eboue enteresan bir karakter

adam lig maçlarında sahada gezdi bu sezon ama şampiyonlar liginde çoğunlukla iyi oynadı

yani eboue lig maçlarında uzun süreler alarak oynuyor ama öyle bir tempoda oynuyor ki maç kondüsyonu kazanacak bir efor sarfetmiyor

dediğim gibi ayrılmak istemeyeceğini de düşündüğümden eboueyi kullanabiliriz bu sezon da

Ontivero'dan iyi +3 oyuncusu olabilir bence, neden herkes gondermeye bu kadar hevesli bilmiyorum. Gecen sene hazirlik kampi bile yapmamisti. Bir kampta denensin en azindan.

Hocamız, Galatasaray'ın realitesini, bugünkü gerçeklerini ve yabancı kısıtlaması sorununu çok iyi biliyor. Onun için çok büyük istekleri olacağını düşünmüyorum. Yaptığımız görüşmede de bunu netleştirdik

Buan rağmen Prandelli çok transfere gerek yok demiş büyük beklentilere girmeyin.

söylediğin genel olarak futbolcular için doğru ama eboue enteresan bir karakter

adam lig maçlarında sahada gezdi bu sezon ama şampiyonlar liginde çoğunlukla iyi oynadı

yani eboue lig maçlarında oynuyor ama öyle bir tempoda oynuyor ki maç kondüsyonu kazanacak bir efor sarfetmiyor

dediğim gibi ayrılmak istemeyeceğini de düşündüğümden eboueyi kullanabiliriz bu sezon da

CL'de bu sezon iyi oynadığına katılmıyorum ben Eboue'nin, belki Kopenhag maçı. Onun dışında büyük maçlarda Real Madrid geçen sezon dışarıda Benzema ile pozisyonu, bu sezon Isco ile pozisyonu, uyudu hep.

Maalesef gitmek isterse o da gidici. İngiltere'den teklif gelirse gider ya da Fransa'dan falan.

prandelli + balo

olcan geldi, bide tarik bide belki töre...transferi kapatabiliriz.

Hocamız, Galatasaray'ın realitesini, bugünkü gerçeklerini ve yabancı kısıtlaması sorununu çok iyi biliyor. Onun için çok büyük istekleri olacağını düşünmüyorum. Yaptığımız görüşmede de bunu netleştirdik

Buan rağmen Prandelli çok transfere gerek yok demiş büyük beklentilere girmeyin.

Girmiyor zaten taraftar çoğunlukla, Olcan, Tarık ve Mevlüt bile yeterli olur diyen var. Bence de öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt