Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun vaadede bende ümitliyim hocadan.

Ama kimse hemen başarı beklemesin, sabır göstermeye öğrenelim birazda.

Hemen başarı gelirse ne güzel tabiki.

Ama bırakalım 4-5 sene kalsın bir hoca artık takımın başında.

Tam tersi olması muhtemel. Ilk sene başarı gelip sonraki sene başarısız olabilir

"Tarık için teklifler aldık" - NTVSpor.net

"Tarık Çamdal için uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray henüz resmi bir teklif yapmadı. Ancak sözlü olarak Eskişehirspor yetkilileri ile temasa geçen Sarı-Kırmızılıların önümüzdeki günlerde genç futbolcu için resmi teklifini yapması bekleniyor. Galatasaray geçen sezonun devre arasında da Tarık için uzun süre uğraş vermiş ancak transfer sonuçlanmamıştı. Kulübü ile sözleşmesini uzatan Tarık Çamdal, Eskişehirspor'da kalmıştı."

Fatal yorumlar yapmis

Prandelli'yi begenmezsin anlarim ama almeida'yi ovmesi futbola ne kadar uzak oldugunu gosteriyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Se3AKn54WvE[/media]

Bu klibi bizim baskan mi koydurmus :p

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zCvnbEL3lvA[/media]

Prandelli bizim saibeli ve pisLig icin fazla adam, fazla centilmen. Bizim sikeci basin yer bunu. Yarnina mutlaka iyi bir turk yardimci/danisman lazim.

Aysalı GS sevdalısı sanıyordum yanılmışım adam koltuk sevdalısı ego sevdalısı çıktı neyseki onursuz gurursuz değil bu sezonuda çöpe atarız ama yılbaşına doğru istifa eder gider

Aysalı GS sevdalısı sanıyordum yanılmışım adam koltuk sevdalısı ego sevdalısı çıktı neyseki onursuz gurursuz değil bu sezonuda çöpe atarız ama yılbaşına doğru istifa eder gider

Kim gelmeliydi ya? Turk hoca sakin deme.. amma negatifsin :) . Destek vermenin zamani. Begensen de begenmesen de.. Basinda gecen isimler arasinda en iyilerinden birini getirdi. Pozitif olalim lutfen,,

Tuchel oyle biriydi mesela

Prandelli oyle biri ki, "italya'da sike yapildiysa avrupa sampiyonasina gitmeyelim"demis

Turkiye'de sikenin aga babasi yapiliyor haber yok henuz :)

Kendisi getiriyormus 4 yardimci, baska birileri eklenir mi bilmiyorum bakip gorecegiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt