Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.214
- 3.321
- 2.088
wesley gitmiyor Prandelli'den Sneijder kararı! - ASY SOKAK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetime fazlasiyla yukleniliyor burda en cok da Fatih TERİM gonderildigi icin yonetimim yanlislarini kabul ediyorum ama Terim'in yollanmasini bir hata olarak gormuyorum hele kacirdigimiz sampiyonlugun sebebi olarak hic gormuyorum... zira Terim kalsaydi da takim şampiyon olamayacaktı... Terim ilk senesinde yapilan dogru hamlelerle iyi futbol oynayarak sampiyonlugu aldi o andan itibaren yapılması gereken olusan iskeletin ustune nokta transferler yapıp bir adim oteye gitmekti... iste o noktada motivasyon konusunda uzman olan Terim'in klasiklesmis transfer basarisizliklari kendini gosterdi Hamit Amrabat Dany gibi oyuncular hem butceyi zorladilar hem de takimi geriye goturduler... ikinci sampiyonluk rakiplerim formsuzluguyla geldi ama ciddi sinyaller de verdi... bu sezon başında yonetimin bana gore en buyuk hatasi gereksiz secim oldu ve huzursuzluk iyice ayyuka cikti Terim egosuna yenik dustu motivasyonunu kaybetti ve takimi ciddi bir sekilde calistirmamaya basladi ve en sonunda buyuk bir oyunun bir parcasi olmayi tercih etti... geldigimiz noktada mevcut şartlar dusunuldugunde prandelli dogru tercih olabilir yonetime bu noktada bu kadsr yuklenmemek lazim diye dusunuyorum
Alfredo PedullàOnaylanmış hesap@AlfredoPedullaAlfredo PedullàOnaylanmış hesap@AlfredoPedulla
Non solo #Osvaldo. #Prandelli chiama #Roncaglia https://alfredopedulla.com/articoli/47432-esclusiva-non-solo-osvaldo-prandelli-chiama-roncaglia…
Alfredo Pedullà - Esclusiva: non solo Osvaldo. Prandelli chiama Roncaglia - Alfredo Pedulla' Sito Ufficiale
bu adam italyada önemli biri galiba.takipçi sayısı da iyi.
haberde dediğine göre southamptona teklifi yapmışız.