Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cambell türkiyede robben etkisi yapar büyük ihtimalde.

olcan sol kanata kaymasi gerekir ama gercigi.

ve zor bence kiralikda olsa. sec begen cekilde istek olur.

beyler

tarık semih uğur telles

şeklinde bir savunma hattı oluşturursak hem rotasyon için hem de avrupa için yabancı bir stoper şart ama bu stoperin kesinlikle sol bekte de oynayabilmesi gerekiyor.

gönül ister domenico criscito, jan vertonghen, eliaquim mangala, daniel agger'i falan alalım ama olmaz.

belki thomas vermealen veya angelo ogbonna ikilisinden birini kendi takımlarında yedek kaldıklarından düşürebiliriz ama yine de şuanda o fiyatları veremeyeceğimizden korkuyorum ama bir yandan da ya olursa diye umutlanmıyor değilim. özellikle ogbonna belki prandelli etkisiyle gelebilir. keşke gelse.

genç jenerasyondan bruno martins indi, marcos rojo, samuel umtiti gibi oyuncular artık bize gelmezler.

biz ya nicolai boilesen veya martin hinteregger gibi henüz patlama yapmayan oyunculara ya da aleksandar lukovic, maynor figueroa, jelle van damme, charlie mulgrew gibi ortalama ama her halükarda türk stoperlerden iyi sağlam bir stoper-sol beke yönelmeliyiz

Prandelli'yi daha hiç tanımadan sırf İtalya ile son turnuvadan elendi diye eleştirenler şu yazıyı okusun gayet açıklayıcı olmuş. Bu İtalyan “BAŞKA Türlü” İtalyan: Cesare Maldini |  Ali Ece ile Total Futbol özellikle de Lucescu'dan başka kimseyi istemeyip , Prandelli'yi şampiyonluğu yok diye eleştirenler okusun. Prandelli tarz olarak Lucescu ve Mourinho gibidir ama onlardan önemli bir farkı Prandelli'nin takımı hücum temelli diğerlerinin savunma temelli düşünmesi. Yani Lucescu ve Mourinho'yu isteyenlerin Prandelli'yi hiç bilmeden reddetmesi çok yanlış.

Prandelli adını ilk duyduğumda nedense bana çok sıcak gelmişti Ligimizde başarılı olacağını düşünmüştüm. Mesela Mancini ismini pekçok ları gibi ben de soğuk bulmuştum Nitekim haklı çıktık.

Uğur meleke,Ali ece Emre Özcan gibi futbol bilgisi yüksek insanların olumlu referans vermesi ile de emin oldum başarılı olacağına.

Hani şu "yine mi italyan, savunma futbolu oynatir" diyenleri not alın;3-4 ay sonra lazım olacak dedi ya Emre Özcan,tamam dedim bu adam bizde is yapacak inşallah.

PRANDELLİ DÜŞMANLARINI ÖLDÜRECEĞİZ

kuru+kafa.jpg

PRANDELLİ DÜŞMANLARINI ÖLDÜRECEĞİZ

Yönetime fazlasiyla yukleniliyor burda en cok da Fatih TERİM gonderildigi icin yonetimim yanlislarini kabul ediyorum ama Terim'in yollanmasini bir hata olarak gormuyorum hele kacirdigimiz sampiyonlugun sebebi olarak hic gormuyorum... zira Terim kalsaydi da takim şampiyon olamayacaktı... Terim ilk senesinde yapilan dogru hamlelerle iyi futbol oynayarak sampiyonlugu aldi o andan itibaren yapılması gereken olusan iskeletin ustune nokta transferler yapıp bir adim oteye gitmekti... iste o noktada motivasyon konusunda uzman olan Terim'in klasiklesmis transfer basarisizliklari kendini gosterdi Hamit Amrabat Dany gibi oyuncular hem butceyi zorladilar hem de takimi geriye goturduler... ikinci sampiyonluk rakiplerim formsuzluguyla geldi ama ciddi sinyaller de verdi... bu sezon başında yonetimin bana gore en buyuk hatasi gereksiz secim oldu ve huzursuzluk iyice ayyuka cikti Terim egosuna yenik dustu motivasyonunu kaybetti ve takimi ciddi bir sekilde calistirmamaya basladi ve en sonunda buyuk bir oyunun bir parcasi olmayi tercih etti... geldigimiz noktada mevcut şartlar dusunuldugunde prandelli dogru tercih olabilir yonetime bu noktada bu kadsr yuklenmemek lazim diye dusunuyorum

Mükemmel özetlemişsin tebrik ederim :005:

Kaan Baysal hakkında bilgisi olan varmı ? pzt. sözleşme imzalayacakmısız galiba facede gördüm.

tarık çamdal

necati ateş

kaan baysal

hakan arıkan

transferleriyle dönemi kaparız gibi.

Forvete ve Defansa yabancı takviye şart..Ama nasıl 5 yabancının dağılımı olacak bilemiyorum...Kafamdaki kadroyu yazsam 1 yabancı fazla olacak lig için..Nasıl ideal 11 kurulacak merak ediyorum..Örneğin..

Eto-Burak

Sneijder

Melo-Selçuk-Hamit

Telles-Astori-Semih-Sabri

Muslera

veya

Burak-Mevlüt

Olcan-Melo-Selçuk-Bruma

Muslera

veya

Burak

Olcan-Sneijder-Bruma

Melo-Selçuk

Muslera

Necati Ates haberleri dogru olamaz, 34 yasinda Eskisehir'de bile yedek oynayan gobekli forveti biz ne yapacagiz?

Osvaldo haberleri hic ama hic inandirici degil.

Necati yi almak aptallik olur. Sacmalamasin yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt