Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de 15-18 golle gol kralı olunuyor. Skrtel burada zorlarsa olabilir.

Burak,Hakan ve Selçuk'u çıkar Can.

Vallah Burak belki 10 gol fazla atar bu sezon ama oyin sekli ve oyun görüsü degismez bu da demekki bizi deli etmeye devam edecek.

Selcuk düzelebilir ama ben gercekten düzelecegini beklemiyorum, insallah öyle olur da ben yanilmis olurum.

Balta ya gelince iyi niyetinden gram süphe duymuyorum Burak da da oldugu gibi ama bazen o da kafayi yiyor maçlarda ne yaptigini kestiremiyor kendi bile.

I am the one who knocks!

Skrtel EPL'de belki hata potansiyeli olan isimlerden ama burada futbol ağır oynanıyor iş yapacaktır.

Romulo bence aradığımız tarz bir isim değil. Osvaldo için ise maliyeti önemli ve takım kimyasını bozar mı o da önemli?

Fernando Muslera

Tarik Camdal - Semih Kaya - Daniel Agger - Alex Telles

Felipe Melo - Selcuk Inan

Gokhan Tore - Wesley Sneijder - Olcan Adin

Burak Yilmaz

Su Skrtel hikayesi resmen "delinin biri kuyuya bir tas atmis..."

Yahu bu hikayeyi uyduran Mirror, surekli yalan transfer haberleri yazan, kimsenin ciddiye almadigi bir gazete. Zaten duzenli olarak her transfer sezonu geldiginde EPL'den bir kac futbolcuyu Galatasaray'a yazarlar, tek bildikleri Turk takimi biz oldugumuz icin herhalde.

Millet baslamis kadrolara yazmaya ciddi ciddi.

Vallah Burak belki 10 gol fazla atar bu sezon ama oyin sekli ve oyun görüsü degismez bu da demekki bizi deli etmeye devam edecek.

Selcuk düzelebilir ama ben gercekten düzelecegini beklemiyorum, insallah öyle olur da ben yanilmis olurum.

Balta ya gelince iyi niyetinden gram süphe duymuyorum Burak da da oldugu gibi ama bazen o da kafayi yiyor maçlarda ne yaptigini kestiremiyor kendi bile.

I am the one who knocks!

Ben şahsen bu 3 oyuncumuzu diğer kazmalarla aynı kefeye koymam.Hele Sabri,Dany filan varsa.

herkes kolombia'dan bahsederken James Rodriguez diyor ama bence takimin en iyisi Yepes'di

alalim bu adami 40 yasina kadar oynar

20140705-635401165153205121w.jpg

skretel gibi stoper lazım aslında herif geçen sene 7 gol atmış la

Skrtel iyi savunmacı değil . Bakmayın istatistiklerine çok rezil . Agger'i tercih ederim .

Aynen! Ama bence agger de aranan kan degil. Bunlar 2. stoper vasiflari tasiyan topcular. Mesela mexes, varane da oyleler.

Bize ujfa, popescu, yepes, marquez, hummels tipinde stoper lazim.

Aynen bence de ujfa stilinde stoper lazım ama Agger olur aslında . Uzaktan iyi şut atar , solaktır , iyi oyun kurar , iyi kademeye girer ama Ujfalusi tipinde stoper lazım takıma . O da zor maalesef .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt