Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan bari çıkın burak la mukavele süresini kısaltma konusunda görüşüyoruz deyin bir şeyler söyleyin ben bu mandavalı 3 sene daha o paraları kazandığını bilerek izlemek istemiyorum

Beyler Doumbia FEnerde diyolar tükür böyle işe.. deliricem ya

Dursun Özbek: "Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi teklif yok." (Milliyet)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: "Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi teklif yok." (Milliyet)

aldıkları ücretlerden kulüp çalışanlarına da veriyorlardır belki,Galatasaray merasının huzuru için

Resmi Açıklama - Dünyanın en büyük dijital spor medya ve içerik sağlayıcısı Perform, Galatasaray’ın Dijital Medya ve İçerik Sponsoru oldu.

Tursun yaparmı öle bişey

tursun kulübü arayıp soruyormuş yani direk kulüple ilgilenmiyor şu an da.kulüpte ki şerefsizler çalışanları ayartmıştır teklifleri söyletmiyorlardır diyorum ama öfke kurgulaması ile diyorum,gerçek payı yok

tursun kulübü arayıp soruyormuş yani direk kulüple ilgilenmiyor şu an da.kulüpte ki şerefsizler çalışanları ayartmıştır teklifleri söyletmiyorlardır diyorum ama öfke kurgulaması ile diyorum,gerçek payı yok
Dükkanı Çırağa emanet edip telefonda müşteri geldimi diye soran patron misali :))

Emre Çolak, Antalyaspor’dan gelen transfer teklifini reddetti. (Vatan)

sen de arayıp bişeyleri sorup öğreniyorsan vay halimize yalancı başkan...

Bilseydim Yalancı başkandan rica ederdim kulübü aramışken transfer yapılacak mı onu sorsaydı.

sözleşmeleri kısaltın be ya yoksa ne kombine satabileceksiniz ne de GS store gelirleri artacak,bokun içine gömülüp kalacaksınız

Dursun değilde çıbanın başı kardeşi memo bence içimde ole bi his var floryayı karistiranda o yavsk .. yakinda kokusu çıkarsa hiç şaşırmıcam

Onu bilmiyorum da hayatım boyunca bu kadar yalan söyleyip hala koltuğunda oturan bi başkan görmemiştim.

Onu bilmiyorum da hayatım boyunca bu kadar yalan söyleyip hala koltuğunda oturan bi başkan görmemiştim.
Haklısın renktas. 11 yaşındaki kuzenim bile diyodu abi bu adam yalancı bişe yapmaz diyodu. Bende diyodum yok olum adam salı günü transferler başlıcak dedi yapacaklar bişeler diyodum. Ulan dursun kaç salı geçti küçücük çocuğa yalancı durumuna düştüm seni kollamaktan çocuklar bile inanmiyo artık sana bi dediğin doğru çıkmadı lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt