- 16 Haziran 2010
- 208.720
- 162.417
- 6.838
Ben güvenmiyorum ondan sordum
Ben Denizli den ziyade bizim satilmis medyaya guvenmiyorum, talimat ile verilmis haber oldugu kesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben güvenmiyorum ondan sordum
Dursun Özbek: "Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi teklif yok." (Milliyet)
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tursun yaparmı öle bişeyaldıkları ücretlerden kulüp çalışanlarına da veriyorlardır belki,Galatasaray merasının huzuru için
Tursun yaparmı öle bişey
Dükkanı Çırağa emanet edip telefonda müşteri geldimi diye soran patron misalitursun kulübü arayıp soruyormuş yani direk kulüple ilgilenmiyor şu an da.kulüpte ki şerefsizler çalışanları ayartmıştır teklifleri söyletmiyorlardır diyorum ama öfke kurgulaması ile diyorum,gerçek payı yok
Dursun Özbek: "Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi teklif yok." (Milliyet)
Yalan, hic bir takimdan teklif yokmus Denizli mac sonrasi soyledi.
Dursun değilde çıbanın başı kardeşi memo bence içimde ole bi his var floryayı karistiranda o yavsk .. yakinda kokusu çıkarsa hiç şaşırmıcamsen de arayıp bişeyleri sorup öğreniyorsan vay halimize yalancı başkan...
Dursun değilde çıbanın başı kardeşi memo bence içimde ole bi his var floryayı karistiranda o yavsk .. yakinda kokusu çıkarsa hiç şaşırmıcam
sözleşmeleri kısaltın be ya yoksa ne kombine satabileceksiniz ne de GS store gelirleri artacak,bokun içine gömülüp kalacaksınız
Haklısın renktas. 11 yaşındaki kuzenim bile diyodu abi bu adam yalancı bişe yapmaz diyodu. Bende diyodum yok olum adam salı günü transferler başlıcak dedi yapacaklar bişeler diyodum. Ulan dursun kaç salı geçti küçücük çocuğa yalancı durumuna düştüm seni kollamaktan çocuklar bile inanmiyo artık sana bi dediğin doğru çıkmadı lanOnu bilmiyorum da hayatım boyunca bu kadar yalan söyleyip hala koltuğunda oturan bi başkan görmemiştim.