Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Gomisin yüzüne doğru bi el geliyor gözlük dengesi bozuluyor o da yamuk durduğu için çıkarıyor elinde tutuyor detaylı bakınca net görülüyor![]()
Dur bidaha bakayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomisin yüzüne doğru bi el geliyor gözlük dengesi bozuluyor o da yamuk durduğu için çıkarıyor elinde tutuyor detaylı bakınca net görülüyor![]()
futbolcularin formali resimleri nerede kenk ?
haberleri tasiyan sen soran senleminayı bonservisi ile mi alacaz lan ?ersin demiş diyolar.
Yalnız ne pürüzüymüş lan bu çok merak ettim. Zaten ne isteseler he diyorlar gerizekalılar.
Adam kendi açıkladı videosu var yalan söyleyecek hali yokRenktaş çalınmadıysa bu ne![]()
Hocam çalındı mı, çalınmadıysa nasıl kayboldu onu çok merak ettim ben. Hem o fotoda adam ne yapmaya çalışıyor. Aklımda deli sorular. Fena bi şekilde bu olay komiğime, bir o kadar da garibime gitti.Adam kendi açıkladı videosu var yalan söyleyecek hali yok
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
leminayı bonservisi ile mi alacaz lan ?ersin demiş diyolar.
Bugün mu dedi , baktım program yoktu trtspordaersin şöyle söyledi
juve sevilladan bir oyuncu için 30 mil. + lemina önermiş
sevilla reddetmiş ve sadece 40 milyon verin demiş
yani juvenin leminaya biçtiği değer 10 milyon
biz 8 teklif ettiysek 2 milyon daha vermeliyiz
Bugün mu dedi , baktım program yoktu trtsporda
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomis mi hepsinin mi ?
şıno ile ilgili krakerçoçuk ilginç bilgiler vermiş.
gece mesaj kutum patlayınca yazayım istedim.
kamp kadrosuna alınmadı haberi doğru değil. zaten ek izni vardı. haberi farklı şekilde servis ettirip taraftarın tepkisi ölçüldü.
sözün özü 20 gün önce şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil. (bkz: #2177288) bu arada kendisi gitmek istiyor kısmı hakikaten ayıp olmuş.
bahsettiği post da şu.![]()
![]()
(quakerboy - 30 haziran 2017 10:15)![]()
geçtiğimiz hafta menajeri guido albers türkiye'deydi. yönetimden alacağını tahsil etmek ve transfer pastasından pay almak için görüşmelerde bulundu. fakat menajerlik komisyonunu alabilmesi için sneijder'i satması gerektiği söylenmiş. yani sneijder'i satarsan komisyonunu tahsil edersin deniyor. bunun üzerine bazı kulüplere sneijder'i önermiş. menajeri maaşını karşılayan takım bulursa sneijder ile vedalaşabiliriz.
![]()
![]()
(quakerboy - 10 haziran 2017 21:43![]()