Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ne pürüzüymüş lan bu çok merak ettim. Zaten ne isteseler he diyorlar gerizekalılar.

Trtsporda tekerlekli sandalye basketbol milli takımımızın avrupa final maçı var

Adam kendi açıkladı videosu var yalan söyleyecek hali yok :D

Twitter

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çalındı mı, çalınmadıysa nasıl kayboldu onu çok merak ettim ben. Hem o fotoda adam ne yapmaya çalışıyor. Aklımda deli sorular. Fena bi şekilde bu olay komiğime, bir o kadar da garibime gitti. :D

Vainqueur fransızca KAZANAN demekmiş.

tuttosporta göre asamoahı vermemiş bize juve alegri kalsın demiş.

113147606-b4b5468d-1df4-44f1-86e1-7fedde31859d.jpg

şınonun yeni takımının kadrosu sağdaki. sampdoria bu kadroyla sınodan verim alamaz etrafına takım kurmaları lazım sıfırdan

Tancredi PalmeriOnaylanmış hesap @tancredipalmeri 9 sa.9 saat önceDaha fazla

Sneijder's agent: "Sampdoria is his first choice" albers ilk tercihimiz sampdoria demiş

Tancredi PalmeriOnaylanmış hesap @tancredipalmeri 21 sa.21 saat önceDaha fazla

Sneijder e Ilicic assieme, roba che Schick diventerebbe capocannoniere shick adlı genç yetenek sneijder ve ilicic sayesinde gol kralı olur demiş

Zaytung‏ @zayfung 8 sa.8 saat önceDaha fazla

Galatasaray’dan ayrılan Sabri Sarıoğlu’na transfer teklifi götüren Bursaspor Yönetimi bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi...

DDj7LunXUAEbv2h.jpg:large

GrandeGS‏ @GrandeGS 14 sa.14 saat önceDaha fazla

G.Saray Konoplyanka için 2M Euro Kira + 8M Euro Satın alma opsiyonlu bir teklif sunacak. Transfer Sneijder'e de bağlı.Oyuncu istekli.

delofou barçaya geri dönmüş

ersin şöyle söyledi

juve sevilladan bir oyuncu için 30 mil. + lemina önermiş

sevilla reddetmiş ve sadece 40 milyon verin demiş

yani juvenin leminaya biçtiği değer 10 milyon

biz 8 teklif ettiysek 2 milyon daha vermeliyiz
Bugün mu dedi , baktım program yoktu trtsporda

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kono lemina gelsin yeter çok da acilmaya gerek yok zaten şampiyon yapacak adam kono ve lemina ile her türlü becerir.

şıno ile ilgili krakerçoçuk ilginç bilgiler vermiş.

gece mesaj kutum patlayınca yazayım istedim.

kamp kadrosuna alınmadı haberi doğru değil. zaten ek izni vardı. haberi farklı şekilde servis ettirip taraftarın tepkisi ölçüldü.

sözün özü 20 gün önce şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil. (bkz: #2177288) bu arada kendisi gitmek istiyor kısmı hakikaten ayıp olmuş.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 30 haziran 2017 10:15)

bahsettiği post da şu.

geçtiğimiz hafta menajeri guido albers türkiye'deydi. yönetimden alacağını tahsil etmek ve transfer pastasından pay almak için görüşmelerde bulundu. fakat menajerlik komisyonunu alabilmesi için sneijder'i satması gerektiği söylenmiş. yani sneijder'i satarsan komisyonunu tahsil edersin deniyor. bunun üzerine bazı kulüplere sneijder'i önermiş. menajeri maaşını karşılayan takım bulursa sneijder ile vedalaşabiliriz.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 10 haziran 2017 21:43

şıno ile ilgili krakerçoçuk ilginç bilgiler vermiş.

gece mesaj kutum patlayınca yazayım istedim.

kamp kadrosuna alınmadı haberi doğru değil. zaten ek izni vardı. haberi farklı şekilde servis ettirip taraftarın tepkisi ölçüldü.

sözün özü 20 gün önce şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil. (bkz: #2177288) bu arada kendisi gitmek istiyor kısmı hakikaten ayıp olmuş.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 30 haziran 2017 10:15)

bahsettiği post da şu.

geçtiğimiz hafta menajeri guido albers türkiye'deydi. yönetimden alacağını tahsil etmek ve transfer pastasından pay almak için görüşmelerde bulundu. fakat menajerlik komisyonunu alabilmesi için sneijder'i satması gerektiği söylenmiş. yani sneijder'i satarsan komisyonunu tahsil edersin deniyor. bunun üzerine bazı kulüplere sneijder'i önermiş. menajeri maaşını karşılayan takım bulursa sneijder ile vedalaşabiliriz.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 10 haziran 2017 21:43

ya iyi güzel de hala yönetimden bir aciklama niye gelmiyor neredeyse 24 saat olacak
dogruysa dogru desinler yalansa yalan
sonra da dursuna sövünce niye sövdün oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt