Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk mu uyuyor sisteme azılı Sneijder düşmanı?

Selcugu 2 yıl önce ilk elestirdigimde burda sövülüyordu 20 mesajı olup forumda yeni olan insanlara bunu ispatlamak zorunda degiliz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sali gununu bekleyelim artik sneijder icin bence. Bosu bosuna konusmaya degmez

Tudor dikkat etsin de azicik taktik maktik yapsin. Maraton kosucularini egitmiyor.
Birde halen Belhanda olayina agir kufur ediyorum. Nasil paralar verildi bi flop icin
Gecen sene besiktasi yendikleri macta tam bir taktik deha sergiledi bizde ise hic yapamadi,ama geldiginde takimin fizik kondisyonu rezaletti.

Kendimi,gecen yol onceligi fizik kapasiteye verdi zamani yoktu,bu yil yaktik uzerone yogunlasabilir.diye avutuyorum bakalim hayirlisi artik

Adama bu yil biraz destek vermek lazim baktik olmuyor zaten yolu belli.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de onu diyorum burası Siirt Jetpaspor değil. Karabük'ten gelen herif takımın yıldızlarını gönderemez ego kasmak için!

Koca göbekliler hocanın temposuna dayanamayıp isyan etti padişah tudor tez kellesini vurun dedi

Gecen sene besiktasi yendikleri macta tam bir taktik deha sergiledi bizde ise hic yapamadi,ama geldiginde takimin fizik kondisyonu rezaletti.

Kendimi,gecen yol onceligi fizik kapasiteye verdi zamani yoktu,bu yil yaktik uzerone yogunlasabilir.diye avutuyorum bakalim hayirlisi artik

Adama bu yil biraz destek vermek lazim baktik olmuyor zaten yolu belli.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayvan gibi para harcadık. Hata luksumuz yok. Minimum 2. Olup sl ine katilmamiz gerek ( playoff işleri değiştif, daha kolay oldu). Yoksa işimiz yaş

Kono olmazsa daha önce önerdiğim Ghezzal alinsin

Sağ kanatta iş yapar

Antrenman dışında nerede boş iş var Semih orada derhal yollansın !!
DDpEqgOXcAAOLXn.jpg

DDpEqgMXsAQTEXG.jpg

Hayvan gibi para harcadık. Hata luksumuz yok. Minimum 2. Olup sl ine katilmamiz gerek ( playoff işleri değiştif, daha kolay oldu). Yoksa işimiz yaş

Ne hayvan gibi parası? Sattıgımız oyuncularla gelen paraya transfer yaptık daha transfer bütcesi kullanılmadı

Schalke taraftar da o paylaştığınız sitede bubiş bitmişe getirmeye başladılar. Twitter hesabı resmi hesabı ayrıca hack yemediyse.

8 cok para, nerden baksan 2'de kiralama ücreti verecez 10 m euro.

direk cengiz ünder alınsa daha karlı olur.
Anlamak istemiyorsunuz altınordu nunda payı var cengizde ve sana 10 a bile satmazlar avrupadan takım a satarlar bize veya büyük bir takıma satmzlar. Proje takımı ve başkanları avrupa da isim yapma pesinde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt