İnter ne kadar nankör kulup yahu... Kendisini Şampiyon ligi kupasını aldıran Sneijder'i gün geldi 1.5 sene oynatmadı kadroya almadı sattı. Bizdeki Sneijder 23 yaşındaki Genç azimli Sneijder değil o yaşta bizi küçük görürdü emin olun gelmezdi. Ne uğraşıyorsunuz yahu bizde 4.5 senedir oynadığı performansı beğeniyorsan beğeniyorsundur beğenmeyen de vardır benim gibi o da onun görüşüdür.
Ama şunu anlamıyorsunuz. Sneijder Galatasaray'da efsane bir performans göstermedi. Geçmiş keriyerinde efsaneydi (herkes gönderdi ya neyse) bizde yaptıklarıyla değil...
Örnek R.Carlos geçmişiyle efsane F.bahçe'de efsane oynamadı iyi bile oynamadı bence. Van Hoojdonk geçmiş efsane F.Bahçe'de efsane oynadı Alex dünya futbolu için sıradan F.Bahçe için efsane futbolcuydu.
Cevat Prekazi dunya için sıradan bizdeki oyunu efsaneydi. F.De Boer kariyeri efsane bizde berbattı bidondu... Hagi dunyada da bizde de efsane oynadı (barca madridde batırdı)
Hala anlamayan eminim vardır.
Drogba bile dunyada efsane iken bizde efsane oynamadı Sneijder de bizde efsane oynamadı. yani geçmişi farklı bişey sizdeki performansı farklı... Bana ne geçmişinden Galatasaray forması altındaki performansı benim için önemli Sasa İliç sıradan bir adam Concecaio size göre dunya yıldızı bence İliç çok iyiydi Concecaio sıradan... örnek dolu...