Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlastiysalar vaingueur de alsinlar.
ama bunlar sadece bi önlibero alacak bu belli.
ya imbula ya lemina olmasa vain.

Tek oyuncu alınacaksa Selçuk kesin oynayacak demektir. Bu durumda Lemina- Selçuk orta sahası mücadele anlamında yetersiz kalır. Eğer Selçuk bankoysa önce İmbula zorlanmalı. Olmuyorsa Vainqueur veya mücadeleci başka bir isim olabilir.

Ama bu geçen isimlerden benim tercihim İmbula-Lemina olmazsa Vain-Lemina olur.

DDvZE5MXsAEMoNh.jpg

çok uğraşmışlar mı bu forma için yaw

İnter ne kadar nankör kulup yahu... Kendisini Şampiyon ligi kupasını aldıran Sneijder'i gün geldi 1.5 sene oynatmadı kadroya almadı sattı. Bizdeki Sneijder 23 yaşındaki Genç azimli Sneijder değil o yaşta bizi küçük görürdü emin olun gelmezdi. Ne uğraşıyorsunuz yahu bizde 4.5 senedir oynadığı performansı beğeniyorsan beğeniyorsundur beğenmeyen de vardır benim gibi o da onun görüşüdür.

Ama şunu anlamıyorsunuz. Sneijder Galatasaray'da efsane bir performans göstermedi. Geçmiş keriyerinde efsaneydi (herkes gönderdi ya neyse) bizde yaptıklarıyla değil...

Örnek R.Carlos geçmişiyle efsane F.bahçe'de efsane oynamadı iyi bile oynamadı bence. Van Hoojdonk geçmiş efsane F.Bahçe'de efsane oynadı Alex dünya futbolu için sıradan F.Bahçe için efsane futbolcuydu.
Cevat Prekazi dunya için sıradan bizdeki oyunu efsaneydi. F.De Boer kariyeri efsane bizde berbattı bidondu... Hagi dunyada da bizde de efsane oynadı (barca madridde batırdı)
Hala anlamayan eminim vardır.

Drogba bile dunyada efsane iken bizde efsane oynamadı Sneijder de bizde efsane oynamadı. yani geçmişi farklı bişey sizdeki performansı farklı... Bana ne geçmişinden Galatasaray forması altındaki performansı benim için önemli Sasa İliç sıradan bir adam Concecaio size göre dunya yıldızı bence İliç çok iyiydi Concecaio sıradan... örnek dolu...

Sneijder'in gösterdiği performansı R.Carlos ile De Boer ile falan kıyaslayamazsın. Bu son sezon hariç Sneijder gayet de Galatasaray tarihinde efsane performanslar sergilemiştir. Hagi'den sonra kimi gördün böyle birini? Afedersiniz de marjinal görüneceğim diye saçmalıyorsunuz resmen. Son 4-5 seneden Sneijder'i çıkar bakalım ne kalıyor elinde? Tam fbli, bjkli kafası.

Selçuk da yumuşak Belhanda da... hani Belhanda 8 oynasın diyenler için... Yani sadece 1 oyuncu alınacaksa göbeğe Vanqıuer İmbula ya da Lemina kim gelse tek başına işi zor. 2-3 ay iyi oynar sonra o da ötekiler gibi sallamaya başlar... Adam diyecek ötekiler tembl tek mi kapatayım her yeri... göbeğe 2 yeni oyuncu lazım 6 ve 8 numara... Selçuk ve Tolga kulubeye...

Oraya gelene kadar Leo.. Benim önerim Altınordu ile anlaşma yapalım, verelim oyuncuları oynasınlar orada. Geri almak için de uygun bedeller koyalım gerektiğinde alalım. Mesela Ozan'ı verelim oynasın orada. Almak istediğimiz zaman için de atıyorum 1-2 milyona geri alır maddesi koyup alalım. Hem Altınordu için oyuncu ve garanti gelir olur hem de bizim için daha ucuza geelen yerli kaynak olur. Serdar ve Ahmet için 7 milyon harcayacağına Ozan'ı yetiştirtip 1 milyona bitirmiş olursun.

Yok aga Fransa'ya yollayacaksın ezilecekler o zencilerin arasında. Disiplin nedir öğrenecekler. Şu dönemdeki Türk kültüründen topçu çıkmaz gördük en iyi çıkanı 12 ye sattık her boka maydanoz oluyo politikasından tut Tiyatrosuna kadar.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Selçuk da yumuşak Belhanda da... hani Belhanda 8 oynasın diyenler için... Yani sadece 1 oyuncu alınacaksa göbeğe Vanqıuer İmbula ya da Lemina kim gelse tek başına işi zor. 2-3 ay iyi oynar sonra o da ötekiler gibi sallamaya başlar... Adam diyecek ötekiler tembl tek mi kapatayım her yeri... göbeğe 2 yeni oyuncu lazım 6 ve 8 numara... Selçuk ve Tolga kulubeye...

Atiba-Oğuzhan oynuyor mesela. Bence iyi bir adam bulursak Atiba gibi Belhanda da oynar. Tabi bizim lig maçlarında.

Sneijder'in gösterdiği performansı R.Carlos ile De Boer ile falan kıyaslayamazsın. Bu son sezon hariç Sneijder gayet de Galatasaray tarihinde efsane performanslar sergilemiştir. Hagi'den sonra kimi gördün böyle birini? Afedersiniz de marjinal görüneceğim diye saçmalıyorsunuz resmen. Son 4-5 seneden Sneijder'i çıkar bakalım ne kalıyor elinde? Tam fbli, bjkli kafası.

Geldigi ilk yari sezonda kötüydü. Son iki senedir de kötü. 14/15 sezonu ilk yarisi da kötüydü...

Cok Iyi oldugu dönemler...

Mancini´li 13/14 sezonu...
Hamzali 14/15 sezonu ikinci yari...

12/13 ikinci yari
14/15 ilk yari
15/16
16/17

Zayifti adam genelinde

Son düzenleme:
PhilippeGeninOnaylanmış hesap @PhilippeGenin 1 hr1 hour agoDaha fazla

PhilippeGenin Retweetledi: ������������������������������
Vainqueur no news,Konoplyanka en bonne voie

PhilippeGenin ekledi,
������������������������������ @Kdr6752
@PhilippeGenin adlı kullanıcıya yanıt olarak
Avez vous des informations concernant william vainqueur et konoplyanka pour Galatasaray aussi ?

0 retweet0 beğenme
Yanıtla

Retweetl

konoplyanka yolda, vainkörde haber yok demiş.

Son düzenleme:
Bence forma güzel
Bu renkleri seven taraftarlarımız da vardır

Özellikle bayanlar için bu forma çok satar

TapaTalK

Atiba-Oğuzhan oynuyor mesela. Bence iyi bir adam bulursak Atiba gibi Belhanda da oynar. Tabi bizim lig maçlarında.

Oguzhan´da cok direncli degil, cok dissiplinli savunma yapan adam degil, ama varligini gösteriyor. Tpü toplayan, calabilen bir oyuncu. Bu sezon ancak ikinci yari toparladi o yüzden iki sene önceki defansif parametreleri daha bile yüksek. Bu sezon birden fazla, gecen sezon ikiden fazla interception yapti mac basi. Oguzhan tarzi adam icin iyi rakamlar. Yetenekli adamin savunma yapmasi önemli, ozzy bunu yapiyor.

Ben efsane bir performans göremedim. Efsane performans ilk senelerinde Melo ve Selçuk biraz Eboue ve Ulfa. 5 senedir Muslera. Sneijder hatta geldiği yıl ve sonraki sezon drobba ve Burak'la birlikte uyumsuz bir 3 lu oluşturmuştur. Terim'in 2.şampiyonluğu uyumsuz bir takımın kadro kalitesiyle geldi. Terim'de farkındaydı...
4.5 senede 2.5 sezonu kötüye yakın 2 senesi iyiydi Sneijder'in. Bence Muslera gibi Selçuk-Melo gibi Alex hatta Talisca gibi çok etkin ve istikrarlı olduğu bir sezonu yok..

Sennce öyle bence böyle... bana bjklı fbli deme hakkın yok... ben sana saldırmıyorum ok?.... Marjinal görünme çabam hiiiç yok... Elano hatta jardel (takım oyunu sıfır fundamental sıfır) Concecaio Cris F.De Boer vs. G.Saray forması altındaki performansa bakarım ben... Gol asiste bile çok bakmam Jardel diyorum bak... deplasmanlarda adam yoktu. oyunu yıkarsan faydalıydı. neyse benimiçin İliç Perez vs daha iyiydi Hagi de faydasına bakarım yani. Sneijder'deki diğer sorun da maliyeti falan değil Sneijder yuzunden takımın diziliş konusunda elinin mahkum oynaması. Adam forvet arkası ama aslında gole yakın değil gol sezgisi lan tarzı yok daha çok 8'e yakın play maker. Tek santrforda arkada Sneijder varsa o zaman kanatların golcu olacak o da yok... Bi de oyundan alma sonradan sokma olayı da yok sorun yapıyor Hakan Şükür gibi... Peki Sneikjder'e göre takım kuralım diyenler oldu tamam da yaşı olsa 28 kur 4sezon oynasın 1 yılı kalmış yaş olmuş 33... Yine kurulur ama hoca düşünmüyor zaten kanatlarda golcu falan değil Konoplaynka belhanda da golcu falan değil kim atcak bu goller sadece Gomis mi....

aynen konop yoldaymış meşur fransa bein muhabiri dedi bitti bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt