Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin hevesini almak istemem ama Konoplyanka gelmez bence.
Genç oyuncuların A takım geçişini şiddetle destekleyen birisi olarak bu fikrine saygı duyarım ama şiddetle karşı çıkmak zorundayım. Avrupanın bir sürü takımlar mevcut tak gençleri A takıma monte eden teker teker. Biz güvenemiyoruz işde okadar. 1-2 gençi yavaş yavaş monte edersin takıma hiç bir sorun çıkmaz oyuncunun kalite seviyeside yeterliyse tabi ki.O bir istisna, ayrica o takim Turk futbol tarihinin en iyi kadrosuydu. O takima 1 tane 17-18 yasindaki genci kolayca koyabilirsin cunku diger takim arkadaslari onun aciklarini kolayca kapatabiliyordu. Suanki durum cok farkli.
erkencisin bugün![]()
Anliyorum. Ben bu yorumu yaparken Ozan icin demedim ama. Genel olarak daha dogrusu. Yalan soylemeyecem, Ozan'i 1x izledim o da U17 macindaydi. 1 macla ben sahsen onun kalitesini A takimdaki oyuncularla kiyaslayamam. Az onceki orneginde Emre B. demistin, Emre'yi sevmeyiz ama Emre cok klas bir oyuncuydu. Hala da oyle zaten. Oyle muazzam bir yetenegin varsa yasi tabiki oynamasi icin bir sorun olmamalidir.Genç oyuncuların A takım geçişini şiddetle destekleyen birisi olarak bu fikrine saygı duyarım ama şiddetle karşı çıkmak zorundayım. Avrupanın bir sürü takımlar mevcut tak gençleri A takıma monte eden teker teker. Biz güvenemiyoruz işde okadar. 1-2 gençi yavaş yavaş monte edersin takıma hiç bir sorun çıkmaz oyuncunun kalite seviyeside yeterliyse tabi ki.
Yok eksik yazdin 50 tane yapardievet bom bok takımda 17 asist yapmıs besıktasta oynasa 30 asisti gecerdi diye düsünüyorum sen ne dersin
TRANSFER | İngiliz basını @WestHamUtd'ın Bakambu için yaptığı 25 M€ değerindeki ilk teklifin Villareal tarafından reddedildiğini açıkladı. https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/881541560311185412/photo/1
İlk 11'imiz | Muslera, Linnes, Maicon, Koray, Carole,Tolga, Selçuk,Yasin, Sinan, Rodrigues, Eren Derdiyok
Aynen öyle4-4-2 galiba
muslera
linnes-maicon-koray-carole
yasin--tolga--selçuk--gary
-----sinan
-------------Eren
Ozan da çok iyi alper. Bütün u17 maclarını izledim ki daha önce hiç izlememiştim. Bende oluşturan tek önemli yetersiz olabilecek tarafı fiziki yapısı. Fiziken yetersiz kala bilir A takım seviyesi için ama bunun içinde hazırlık maçları mevcut. Bu maçlarda inşallah şans görürde büyüklere karşı nasıl ayakda dura biliyor izleriz.Anliyorum. Ben bu yorumu yaparken Ozan icin demedim ama. Genel olarak daha dogrusu. Yalan soylemeyecem, Ozan'i 1x izledim o da U17 macindaydi. 1 macla ben sahsen onun kalitesini A takimdaki oyuncularla kiyaslayamam. Az onceki orneginde Emre B. demistin, Emre'yi sevmeyiz ama Emre cok klas bir oyuncuydu. Hala da oyle zaten. Oyle muazzam bir yetenegin varsa yasi tabiki oynamasi icin bir sorun olmamalidir.
Ama suanki revizyonda once saglam adimlar atmaliyiz, ki bu sezon gectigimiz 2 sezona benzerse bu hic iyi olmaz bizim acimizdan. Ben Tudor'un o yuzden boyle bir risk alacagini da dusunmuyorum. Sahsen yerinde olsam ben de almam. Ama eger bu Ozan mesela cok iyise, veya soyle deyim Semih'den daha cok guven veriyorsa kadroda tutulmasi gerekir. En azindan 18 kisilik kadroda yer bulabilir.