Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bir istisna, ayrica o takim Turk futbol tarihinin en iyi kadrosuydu. O takima 1 tane 17-18 yasindaki genci kolayca koyabilirsin cunku diger takim arkadaslari onun aciklarini kolayca kapatabiliyordu. Suanki durum cok farkli.
Genç oyuncuların A takım geçişini şiddetle destekleyen birisi olarak bu fikrine saygı duyarım ama şiddetle karşı çıkmak zorundayım. Avrupanın bir sürü takımlar mevcut tak gençleri A takıma monte eden teker teker. Biz güvenemiyoruz işde okadar. 1-2 gençi yavaş yavaş monte edersin takıma hiç bir sorun çıkmaz oyuncunun kalite seviyeside yeterliyse tabi ki.

Genç oyuncuların A takım geçişini şiddetle destekleyen birisi olarak bu fikrine saygı duyarım ama şiddetle karşı çıkmak zorundayım. Avrupanın bir sürü takımlar mevcut tak gençleri A takıma monte eden teker teker. Biz güvenemiyoruz işde okadar. 1-2 gençi yavaş yavaş monte edersin takıma hiç bir sorun çıkmaz oyuncunun kalite seviyeside yeterliyse tabi ki.
Anliyorum. Ben bu yorumu yaparken Ozan icin demedim ama. Genel olarak daha dogrusu. Yalan soylemeyecem, Ozan'i 1x izledim o da U17 macindaydi. 1 macla ben sahsen onun kalitesini A takimdaki oyuncularla kiyaslayamam. Az onceki orneginde Emre B. demistin, Emre'yi sevmeyiz ama Emre cok klas bir oyuncuydu. Hala da oyle zaten. Oyle muazzam bir yetenegin varsa yasi tabiki oynamasi icin bir sorun olmamalidir.

Ama suanki revizyonda once saglam adimlar atmaliyiz, ki bu sezon gectigimiz 2 sezona benzerse bu hic iyi olmaz bizim acimizdan. Ben Tudor'un o yuzden boyle bir risk alacagini da dusunmuyorum. Sahsen yerinde olsam ben de almam. Ama eger bu Ozan mesela cok iyise, veya soyle deyim Semih'den daha cok guven veriyorsa kadroda tutulmasi gerekir. En azindan 18 kisilik kadroda yer bulabilir.

İlk 11'imiz | Muslera, Linnes, Maicon, Koray, Carole,Tolga, Selçuk,Yasin, Sinan, Rodrigues, Eren Derdiyok

İlk 11'imiz | Muslera, Linnes, Maicon, Koray, Carole,Tolga, Selçuk,Yasin, Sinan, Rodrigues, Eren Derdiyok

4-4-2 galiba

----------muslera--------

linnes-maicon-koray-carole

yasin--tolga--selçuk--gary

-----sinan-------------
-------------Eren-------

Anliyorum. Ben bu yorumu yaparken Ozan icin demedim ama. Genel olarak daha dogrusu. Yalan soylemeyecem, Ozan'i 1x izledim o da U17 macindaydi. 1 macla ben sahsen onun kalitesini A takimdaki oyuncularla kiyaslayamam. Az onceki orneginde Emre B. demistin, Emre'yi sevmeyiz ama Emre cok klas bir oyuncuydu. Hala da oyle zaten. Oyle muazzam bir yetenegin varsa yasi tabiki oynamasi icin bir sorun olmamalidir.

Ama suanki revizyonda once saglam adimlar atmaliyiz, ki bu sezon gectigimiz 2 sezona benzerse bu hic iyi olmaz bizim acimizdan. Ben Tudor'un o yuzden boyle bir risk alacagini da dusunmuyorum. Sahsen yerinde olsam ben de almam. Ama eger bu Ozan mesela cok iyise, veya soyle deyim Semih'den daha cok guven veriyorsa kadroda tutulmasi gerekir. En azindan 18 kisilik kadroda yer bulabilir.
Ozan da çok iyi alper. Bütün u17 maclarını izledim ki daha önce hiç izlememiştim. Bende oluşturan tek önemli yetersiz olabilecek tarafı fiziki yapısı. Fiziken yetersiz kala bilir A takım seviyesi için ama bunun içinde hazırlık maçları mevcut. Bu maçlarda inşallah şans görürde büyüklere karşı nasıl ayakda dura biliyor izleriz.

semih veya ahmet yerine korayın olmaıs guzel ilk 11de.ozan oynasaydı ama keşke.

Maicon ve kale hariç takım çöp bu maç hevesi nedir yahu herkes de?

FMci arkadaslar Galatasaray asla bir ajax, lille, yada bu gibi benzer oyuncu yetistiren bir klup olamaz. <<< Nedeni ise biz her sene sampiyonluga oynayan bir takimiz. Oyuncu yetistirmek bizim gorevimiz olmadi ve asla olmayacaktir. Ajax her sezon sampiyon mu oluyor? yada seyriciyi cekecek oyuncular aliyormu? 1 senede parlayan oyuncuyu hemen satiyor .

Galatasarayi bir fabrika olarak gormeyin, aksine bir Sinema olarak bakin. Zaten cogunluk iyi futbol ve iyi oyuncularla gormek ister Galatasarayi, birde turkiyenin yetistirdigi en iyi oyunculara bakin. hepsi sabah kahvaltisinda et doner yemis bir halleri var. Bu ulkeden futbolcu yetismez bunuda unutmayalim.

20 yildir canaydin doneminden beri batiyoruz dedikodulari var ama daha batmadik? batmis olsak o surecte, neden suana kadar Turkiyenin en basarili takimi biziz?
Uefa finansal fair playde transfer yasagi bjk ve fenerdede var ve onlar oyuncu satip alma sartlari var. Bizden daha kotu durumdalar. Deger olarak bakarsaniz sadece borc kismina degil, Turkiyede en varlikli takim Galatasaray.

Galatasarayi Real Madrid yada Mancheter United gibi takimlarla kiyaslayin. Butce ve basari olarak degil, bulundugumuz konuma gore yani Turkiyenin Reali biziz.
Ve unutmayin maicon,belhandaya verilen paralar normal nedeni ise ingilteredeki watford sonuncu sirada bitirmesine ragmen sadece yayin gelirinden 150 m euro aldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt