Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piremiyer ligde tozu dumana katan yırtıcı forvet niyas- 22 maç, 4 gol, 1 asist.

Gerçekten de gelse bizi üst klasmana çıkaracak yegane isim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

birde yorumlasa tam olacak :D
yanlis yer pardon :D

Son düzenleme:
adam yayın açmış spikerlik yap diye kufur ediyoalr ajahaub

Şaka maka bugün yine gördük ki kadro berbat ya . Umarım en az 4 ıyi oyuncu gelir yoksa bu aldıkları da çöp ilan edilir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga 6 numarayı kapmış yeni kante'miz vankör'ü unutun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon haric kadro ayni kanser edici kadro.
Gerek yok yani maci izlemek icin bu kadar kasmamiza.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

malesef bu turkiyede imkansiz, nedeni ise ulkenin futbol yetistirmeye musait olmamasi.
Istanbulda yasayan cocuklar okulda spor dersi aliyormu, yada gencler spor yapacak tesisler sunuyormu ulke. Beslenme egitimleri yok, yada daha dogrusu disiplinli yetisiyorlarmi. Bugun selcuktan tut,, arda ve burak yilmaza kadar parayi gordulermi, spor hayatindan uzaklasiyorlar

Türkiyenin barça,bayernı olmayı tercih ederim.

Ajaxın şampionluk sayısıda 33 bu arada renktaş. Ajax gibi başka takımlara değilde daha çok kendimizd çalıştırmslıyız alt yapıdan çıkacak yeteneklileri. Barça bayern misali yani.
Sadece transfer yapa yapa yine borç olur ilerde aynı seviyede. Ortasını bulmak gerekir diye düşünüyorum.

malesef bu turkiyede imkansiz, nedeni ise ulkenin futbol yetistirmeye musait olmamasi.
Istanbulda yasayan cocuklar okulda spor dersi aliyormu, yada gencler spor yapacak tesisler sunuyormu ulke. Beslenme egitimleri yok, yada daha dogrusu disiplinli yetisiyorlarmi. Bugun selcuktan tut,, arda ve burak yilmaza kadar parayi gordulermi, spor hayatindan uzaklasiyorlar
Sonuna kadar katılıyorum ama bunu da buyursun kulüp yapsın artık. Bu eksikleri kendi kulüp imkanlarımız ile kapata biliriz yeterli bütce ve planlama düzenleyerek. 500 küsür eğitim ocağından bunu beklemekde fantasie kaçmaz herhalde. Yeni tesisler bittiği an daha da müsait imkanlara sahip oluruz.

mLhQnCqS

Gonalons

Isvec te lig baslamis bu hafta, Östersund 2-2 berabere kalmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt