Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Ohhh kaptanı fena nört etmiş eren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohhh kaptanı fena nört etmiş eren
Göztepe, Aston Villa'nın ünlü sol beki Aly Cissokho ile anlaştı, kısa süre içinde imzaların atılması bekleniyor. (via @Goztepelilercom)
haoydaaaaaaaa
sivasimiz icin kucuk ama onemli bir hamleLacazette zu Sivas

Ulan adama yayını kapattırdılar böyle bir saçmalık var mı yq
Türkiyenin barça,bayernı olmayı tercih ederim.
Ajaxın şampionluk sayısıda 33 bu arada renktaş. Ajax gibi başka takımlara değilde daha çok kendimizd çalıştırmslıyız alt yapıdan çıkacak yeteneklileri. Barça bayern misali yani.
Sadece transfer yapa yapa yine borç olur ilerde aynı seviyede. Ortasını bulmak gerekir diye düşünüyorum.
Sonuna kadar katılıyorum ama bunu da buyursun kulüp yapsın artık. Bu eksikleri kendi kulüp imkanlarımız ile kapata biliriz yeterli bütce ve planlama düzenleyerek. 500 küsür eğitim ocağından bunu beklemekde fantasie kaçmaz herhalde. Yeni tesisler bittiği an daha da müsait imkanlara sahip oluruz.malesef bu turkiyede imkansiz, nedeni ise ulkenin futbol yetistirmeye musait olmamasi.
Istanbulda yasayan cocuklar okulda spor dersi aliyormu, yada gencler spor yapacak tesisler sunuyormu ulke. Beslenme egitimleri yok, yada daha dogrusu disiplinli yetisiyorlarmi. Bugun selcuktan tut,, arda ve burak yilmaza kadar parayi gordulermi, spor hayatindan uzaklasiyorlar