Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalke hocasi genel olarak herkese sifirdan basliyoruz demis, özel görüsmede dememis yani

Gelirse ekime gelmezse kasımpaşa diyelim konoya.
Bizim göbek delik göbek

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci tedesco düşünmüyo dedi konoyplankayı
Tam aksine, yeni teknik direktör Tedesco açıklama yapmış, kendisi ile görüştüm, yaptığının doğru olmadığını anlattım oda bunu anlayıp kabul etti diye. Ayrıca ortak bir noktada, kendisine ikinci bir şans tanıma ve sıfırdan başlama konusunda anlaştık, görüşmemiz çok pozitif geçti demiş.

Bu haber yirmi bir hazirandan ve açıklamalar Tedesconun kendi açıklamaları, yani Kono haberlerinin içi boş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Arkadaşlar o haberde bahsedilen görüşme 2-3 hafta öncesi gerçekleşti. Konoplyanka sadece BILDe olayı anlatmış tekrardan. Sadece almanca öğrenecem mutlaka demesi kafa karıştırır.

2-3 hafta önceki görüşmeden bahsetmiş.insallah olur kono,olmazsa da sag kanat bulsunlar hemen.

Arkadaşlar o haberde bahsedilen görüşme 2-3 hafta öncesi gerçekleşti. Konoplyanka sadece BILDe olayı anlatmış tekrardan. Sadece almanca öğrenecem mutlaka demesi kafa karıştırır.

yani onuda nezaketen gelişigüzel söylemiş olabilir

bende o yuzden bekleyelim diyorum.bu hafta netleşir.

Konoplyanka gelmezse kendi üzülsün biz neden üzülelim. 2.5 milyon maaş, İstanbul'da kral gibi yaşayacak, Şampiyonluk mücadelesi verecek, Taraftar gittiği her yerde ilgi gösterecek. Bunları istemiyorsa Bayern'in altında ezilmeye devam etsin.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz önce baktim 65 milyon €luk dybala bile 2,2 milyon € aliyormus juvede.
dediklerinde okadar haklisinki.

Tam aksine, yeni teknik direktör Tedesco açıklama yapmış, kendisi ile görüştüm, yaptığının doğru olmadığını anlattım oda bunu anlayıp kabul etti diye. Ayrıca ortak bir noktada, kendisine ikinci bir şans tanıma ve sıfırdan başlama konusunda anlaştık, görüşmemiz çok pozitif geçti demiş.

Bu haber yirmi bir haziranda ve açıklamalar Tedesconun kendi açıklamaları, yani Kono haberlerinin içi boş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
21 haziran da geride kaldı.inşallah olur yav.çok istiyorum gelmesini.

fener 1 forvet alıp bitirecek transferi kameniden sonra.

almanca kismida 2 3 hafta öncesine ait ise sorun degil.
fikrini degistirebilir insan :D
neyse ya nelerle yoruyoruz kafamizi.
nasilsa yarin belli olur :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt