- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Adamla bizimle billur geçti dedik.
şükrü haklı çıktın yine kenk ne diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamla bizimle billur geçti dedik.
Aynen. O görüşme 2-3 hafta öncesi gerçekleşti.
Tam aksine, yeni teknik direktör Tedesco açıklama yapmış, kendisi ile görüştüm, yaptığının doğru olmadığını anlattım oda bunu anlayıp kabul etti diye. Ayrıca ortak bir noktada, kendisine ikinci bir şans tanıma ve sıfırdan başlama konusunda anlaştık, görüşmemiz çok pozitif geçti demiş.ali naci tedesco düşünmüyo dedi konoyplankayı
Aramızda 17 km var.Rüzgar bile sıcak esiyor ve evin duvarları bildiğin 30-35 derece var.3-4 defa da elektrikler kesiliyor..Düşün artık nasıl bir sıcak olduğunu..Şuana kadar belki 7 defa duş aldım.osmaniyede sıcaklar yüzünde idare tatil ilan edilmiş
len arif hani sturaro geliyordu, sergene döndün iyice
Arkadaşlar o haberde bahsedilen görüşme 2-3 hafta öncesi gerçekleşti. Konoplyanka sadece BILDe olayı anlatmış tekrardan. Sadece almanca öğrenecem mutlaka demesi kafa karıştırır.
Arkadaşlar o haberde bahsedilen görüşme 2-3 hafta öncesi gerçekleşti. Konoplyanka sadece BILDe olayı anlatmış tekrardan. Sadece almanca öğrenecem mutlaka demesi kafa karıştırır.
Konoplyanka gelmezse kendi üzülsün biz neden üzülelim. 2.5 milyon maaş, İstanbul'da kral gibi yaşayacak, Şampiyonluk mücadelesi verecek, Taraftar gittiği her yerde ilgi gösterecek. Bunları istemiyorsa Bayern'in altında ezilmeye devam etsin.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21 haziran da geride kaldı.inşallah olur yav.çok istiyorum gelmesini.Tam aksine, yeni teknik direktör Tedesco açıklama yapmış, kendisi ile görüştüm, yaptığının doğru olmadığını anlattım oda bunu anlayıp kabul etti diye. Ayrıca ortak bir noktada, kendisine ikinci bir şans tanıma ve sıfırdan başlama konusunda anlaştık, görüşmemiz çok pozitif geçti demiş.
Bu haber yirmi bir haziranda ve açıklamalar Tedesconun kendi açıklamaları, yani Kono haberlerinin içi boş.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
yani onuda nezaketen gelişigüzel söylemiş olabilir
Keşke hepimiz zil takıp oynarız, bende kaç gündür heyecan yapıyorum ama bu haberi okuduktan sonra pek ümidim kalmadı.21 haziran da geride kaldı.inşallah olur yav.çok istiyorum gelmesini.