Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuguda alsin fener kaptanlari topluyorken hepsi ayni zatem

standart bi bek olsun yeter işte asamoah vainq corchia alınsın hatta yeter sol bekte linnes oynar orta sahaya 2 adam şart

Basketbol artık umrumda değil yeter ki ıyi bir takım kursunlar. Haksızlığın olduğu bir yerde başarı da gelmez . Al doğuşunu ulkerini sonra ben avrupa şampiyonu oldum . Bizde böyle yalaka kurumlar olmadı ve olmayacak da o yüzden kapatın gitsin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

italyan kaynaklı haberlere göre juventus asamoahı göndermek istemiyordu hani

DCovD_xXoAAJEO1

Transfer yok mu

Juventus'ta Alex Sandro'nun yedeği daha çok Asamoah.

Biliyorum da bu adamın Juve'deki ortasahalardan fırsat bulamamasından sonra kaynaklandı o durum biraz. Marchisio-Pirlo-Vidal kimseye fırsat vermiyordu. Bunu sola aldılar ve orada da tuttu. Sonra Khedira filan derken adam tekrar geçemedi oraya. 4'lü savunmada pek oynamadı zaten Bir de bizim için böyle bir ortasahayı sırf Juve'de oynadı diye bek oynatmak fena lüks kaçar. Gerekirse Linnes bek oynasın ama Asamoah ortasahaya geçsin. Eğer sol bek olarak düşünüyorsaak bence 8-10 milyon vermye hiç gerek yok.

Asamaoah'ı bek düşünmek nasıl birşey anlamadım ki? Adam bek değil, bek oynadı bir ara sadece. O da 3-5-2'de beşlinin sağında oynadı. Hiç mi izlemediniz bu adamı anlamadım.

Bu sene sezon başında 3/4 maç orta sana merkez oynadı. Sonra sakatlandı bi ara sonrasında hiç orta saha oynamadı. Zaten orta sahada iyi değildi. Sonrasındaki bütün maçlarda orta 5'linin solunda ve 4'lünün solunda oynadı. Orda başarılıydı zaten emin ol. Sandro'yu iyi yedekledi.

Yani bu adamı solbek düşünenler haksız değil. Orta sahada adam koşuyor ama ayağı o kadar iyi değil. Pas hataları yapabiliyor. Seyrettim adamı biliyorum.

son 15 dk kwadwo asamoah ve melo orta sahada karşı karşıya , asamoahın basit top kaybı perisicin golünü hazırlamış

YouTube

Son düzenleme:
Sebastian Corchia
Kwadwo Asamoah
William Vainqueur
Bu 3 isimi kadromuza katarak transferi kapatsak itiraz etmem açıkçası kanadıda sol bekide idare ederiz

Ivan Strinic, Napoli'den kısa sürede ayrılmaya hazır. [Tutto Sport]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt