Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi adıma eli belinde olan adama yeteneklide olsa tahammülüm yok gözümde selçuk poldi dende farkı yok, yemişim dunya yıldızlığını yemişim yeteneklerini kardeş. zaten kalırsa emin ol 6 ay sonra benden fazla küfürü sen edeceksin.
kalırsa bu yıl takımın en iyi oyuncusu olacağından şüphem yok. etrafını iyi oyuncularla donatırsan sneijderin performansının katlanacağını göreceksiniz sneijder çevresindeki futbolcularla oynamayı seven bi futbol yapısına sahip

Bugunki goruntulerden sonra hala daha su garson bozuntusuna tapan varsa gsyi biraksin...

Sampiyonluklar takim olmakla gelir

Boyle takimi seyine takmayan adamlarla gelmez

Sneijder > Belhanda
Bruma > Kono

Şimdi böyle olursa biz: 1. Kalite olarak ileri mi gitmiş oalcağız? 2. Mali olarak daha mı rahatlamış ve az ödemiş olacağız? 3. Ego, karakter açısından daha az sorunlu adamları mı almış olacağız?

Olaya böyle bakın birde.

Not: Ne gelenelre bir önyargım ve ne de Bruma'yı zorla gönderdiler diyorum. Sadece geniş resme bakın.
Takım şuanki haliyle 4. olursa dua edelim.3 transfere 17 milyon verildi ama geçen seneden daha gerideyiz.

bence ben arfa konoptan daha gercekci.

Konopun ben bizde basarili olacagini dusunmuyorum

Daha cok acik alan futbolcusu konop

Ben arfa calimlariyla teknigiyle cok baska bir topcu

Ben ben arfanin abartmiyorum hagi effecet yapacagini dusunenlerdenim

Su garson musveddesi haginin h si olmayacak adma tapanlar ben arfa icin olur

Ben arfada bir olay var tek havasini bulmasi lazim

SevillaFC Jordan Amavi (23) transferinde sona yaklaştı.

Keske biz alsaydik diyecegim de aston villa 10m+ uzeri talep ediyor

avatarında melonun olmasından yola çıkarak senin meloyu sevdiğini varsayıyorum ve ben de meloyu çok severdim tıpkı şuan sneijderi savunduğum gibi ozaman da meloyu savundum. şuan senijdere yapılanların birebir aynısı eksiksiz bi şekilde meloya yapıldı ve melo itibarsızlaştırıldı ve gönedirildi kimin lafına bakılarak hamza denen şuan herkesin küfürler yağdırdığı bi herifin lafına bakılarak. melo da sürekli kampa geç katılırdı sorunlu bi kişilikti daha doğrusu türkiyeye gelen çoğu nyabancıda bu kampa geç katılma olayı yaşanıyor sneijdere has bişey değil mesela talisca da aynı şekilde tinercilerin kampından ekstra izin aldı ki sneijderin bu yılki ekstra iznini hesaba katma çünkü adamı bile bile kamp dışı bıraktılar. dünkü adamların gelip yıllarca galatasaraya hizmet etmiş bizimle özdeşlemiş futbolcuları bi kalemde silmesine yönetim tarafından izin verilmesi zoruma gidiyor. burası koskoca galatasaray ve bizimle özdeşleşmiş oyuncuları kaderine dünkü çömez t.direktörler değil yönetim ve taraftar karar vermelidir. hamzanın melo nefreti yüzünden meloyu gönderdiler 2 yıl önliberosuzluktan takım can çekişti

Melo ile sözlesme yenileyen ayni yönetimdi

Melo yaptigi aciklamada italya liginde kendimi tekrar gösterme firsatini geri ceviremezdim dedi cünkü juve'den ayrilis sekli ortada (yilin bidonu)

Sneijder'a gelecek olursak ilk 2 sezon kampa zamaninda katilan bir Sneijder vardi,ne zaman ipleri eline Aldi yani dursun özbek baskan secildi o günden itibaren babasinin ciftligi gibi hareket etmeye basladi ne yazik ki

Yahu Sneijderiniz yere batsın.Takımın başkanı "sneijder bizim sözleşmeli oyuncumuz,seneye bizde kalacak" diyemiyor ve siz adamın kampa katılmasını bekliyorsunuz.
Hele 2-3 tane cıvık var,sabah forumu açıyorum Sneijder şöyle Sneijder böyle akşam açıyorum Sneijder şöyle kötü Sneijder böyle kötü.Gece açıyorum aynı..Yahu gidin ayrı başlık açın da orada kusun içinizdekileri.20 sayfa sırf Sneijder

Son düzenleme:
jose rodriguez ile melonun yerini doldurabileceğini sananları hatırladım nedense birden. bu yazdıkları da bi kaç ay sonra unutulup gidiyor ya ona yanıyorum

Yalniz gomis harici ilgilendigimiz tum isimler 27 yas alti topcular

Asamoah 29 hirvat bek 30..oyle gencte degiller solbek icin soyluyorum..clichynin maliyeti imza parasi dahil 3.8m olsa bile daha ucuza adam mal edemeyiz..kalan paralari orta sahada ve sagbeke kullaniriz..
boyle akilli ve kar edecegimi isler yapamiyor maalesef.

Asamoah 29 hirvat bek 30..oyle gencte degiller solbek icin soyluyorum..clichynin maliyeti imza parasi dahil 3.8m olsa bile daha ucuza adam mal edemeyiz..kalan paralari orta sahada ve sagbeke kullaniriz..
boyle akilli ve kar edecegimi isler yapamiyor maalesef.

Oha asamoah okadar varmiymis
Hirvat sagbek kim

Cenk Ergun için yazdığım mesajdan dolayı uyarı almışım, gelen mesaj asagıda :

''Forum kuralları çerçevesinde Galatasaray kulübü yöneticilerine, sporcularına, ve forum üyelerimize yönelik uygunsuz uslüp içeren (hakaret, alaycı, ayrıştırıcı) ifadelerin kullanılması ve küfür kısaltmaları kesinlikle yasaktır. Bu tarz ifadeleri kullanmaya devam ettiğiniz takdirde MYC cezası alabileceğiniz hatırlatır iyi forumlar dileriz.

Sayın modlar ve adminler özeleştirinizi yapın lutfen.. Bu forumda basta baskana, td ve futbolculara agıza alınmayacak, yuz yuze soylense cinayet sebebi olacak kufurler soyleniyor.. Siz susuyorsunuz. Benim mesajlarım ortada. Bugune kadar hiç kimseye (forum uyeleri dahil) saygısızlık etmedim. Benim mesajımı tekrar okuyun lutfen. Hatam varsa sureli değil, suresiz ihrac edin. Eyvallah..

asamoah 28 yaşında aralıkta 29 oluyor

ilker başbuğ amma poposunu kaldırmış fenerin ya fetöye tek direnen kurum v.s laflar etmiş

birde bu var

RASKOLNİKOV‏ @Levent_ozdmr 3 sa.3 saat önceDaha fazla

PEPE transferinin ardından Luis Nani için ara verilen görüşmeler tekrar başladı...Nani Beşiktaş'a çok yakın

Bu senenin kilit transferi ben arfadir gerisi fasofiso

Alacagimiz adamlarin hepsi b sinif topcular

Bunlarin yanina bir tane a sinif topcu koymadigin surece hep bi eksik kalir hersey

Tabii takim olmakda onemli garsonlarla takim olamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt