Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım Feghouli mi Konoplyanka mı diyecek duruma geldik ya sana şükürler olsun hangisi gelirse gelsin süper olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder sezon başı kampa hala gelmedi.Spor yapanlar çok iyi bilir sezon öncesi yüklemenin önemini.Takıma şuan katılsa hazır hale gelmesi çok uzun süre alır.Garson reis neyi bekliyor?

bence bunların 2 orta saha dedikleri ile bizim anladığımız farklı.

bir kanat bir göbek oyuncusu alacaklar gibi ikisine de orta saha diyorlar gibi bir his var içimde. zaten selçuk varken 2. adamı almazlar, keşke alsalar da almazlar.

bence sağ kanat, sağ bek ve orta saha ile transfer kapanır. solu bir şekil kaynatırlar carole'yi oynatırlar.

yeter mi yetmez ama geçen seneye göre ciddi bir güç artışı olur tabii

Ucmaya gerek yok, an itibariyle ilk 11'imiz:

Muslera
XXX Maicon Serdar Linnes
XXX Selcuk
XXX Sneijder Belhanda
Gomis​

eger sagbek alinirsa, linnes solda oynar, yok solbek alinirsa linnes saga gecer, ama illa ki oynar bence. Ki oynamayi da hak ediyor.
Selugu maalesef kesmez tudor.

Sneijder kalirsa bi kanat alirlar, ön taraf tamamlanmis olur. Eger sneijder giderse 2 kanat alirlar, belhanda da ortaya gecer.

Sneijder sezon başı kampa hala gelmedi.Spor yapanlar çok iyi bilir sezon öncesi yüklemenin önemini.Takıma şuan katılsa hazır hale gelmesi çok uzun süre alır.Garson reis neyi bekliyor?
Kankası Acun'la gecelere akıyor Galatasaray şeyinde değil adamın ne kadar tatil yapsam kârdır diye bakıyor

kendisi yolcu , avrupa kupalarına katılmayan italyan klüplerinden birine gideceği için temmuz ortasına doğru çalışmalara başlasa bile dert değil onun için

Dursun azizin g.tüne şaplağı vurup kimi istediyse alıyor taraftar ne istiyorsa onu yapıyor :)

Gustavo Marsilya'da bonservis 8 milyon €
Bu transfere rağmen Vainquer'i de istiyorlar diye haber vardı geçenlerde

DD4FkoaWsAAvqv0.jpg

Fegüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nafizoglu çıkıp demedi mi Serdar'i ben aldırdım.
Dursun çıkıp demedimi olcani ben kovdum.
Bizde biliyoruz cenk'in kendi kendine karar almadığını.

Tek tek gidelim.

Nazifoğlu, Ergün gibi bir adam değildi daha yetkiliydi ama zaten yanlış adam olduğunu daha o transfer ortaya çıkar çıkmaz herkes söylemişti.
Dursun Özbek'in hatalarını zaten övecek değiliz.

Demem o ki spordan ve ekonomiden anlayan isimlerin bu mevkilere gelmesi gerekiyor ve başkanın da bu işlere karışmaması gerekiyor.

Bunda da herkes hemfikir zaten ben de başından beri onu diyorum. Ama Dursun Özbek Aziz Yıldırım kadar etkili bir adam da değil. Onun en büyük hatası kulübü ticaret şirketi gibi görüp tamamen borç ödemeye odaklandı. Sportif başarı olmadan gelir gelmeyeceğini göz ardı etti. Daha doğrusu futbolla ilgilenmediği için küçümsedi, Hamza'yla o sene şampiyon olduysak yine oluruz sandı. Hepimizin gördüğünü görmedi yani dünyanın en büyük mallığını yaptı onda da hemfikiriz.

Terim dönemi tecrübeli oyuncular ile şampiyonluğu aldık ama sonraki sezonlar ise bu yanlış politikanin sonucu olarak hala dipten kurtulamadık.

Neden yanlış olsun ki? Fatih Terim o dönem yapılabilecek en akıllıca şeyi yaptı, başka türlü ligi 8. bitiren takımı alıp şampiyon yapması çok zordu. Sonrasında Mancini'yle öyle saçma transferler yapıldı ki asıl o bizi bitiren nokta oldu. Hala da onun cezasını çekiyoruz. Geçen sene Avrupa'dan atılmamızın sebebi de odur zaten.

Önemli olan tecrübe ile genç yetenekleri harmanlayabilmek.
Elinde muslera,sneijder var zaten tecrübeli olarak.
Alırsın 2 tane daha tecrübeli adam sonrasında yanlarına koyarsin 15 tane genç ve adam akıllı bir hoca sonrasında başarı kendi kendine gelir.

Bu dediğin ancak kendi altyapını oluşturup o 15 genci kendi altyapından çıkarabilirsen gerçek olur. Yoksa oradan buradan genç oyuncu getirip takıma adapte etmek minimum 2 sene. Kimsede o kadar dayanacak sabır yok memlekette. İmkansız o iş yani altyapı bile yok ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt