Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Vitinho ismi bizim medyadan cikti brezilyalilar da ciddiye aldi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pepe'nin adina bakarak yorum yapiyosun. Besiktas maclarini hic izlemedin herhalde neye gore pepe iyiydi.pepe'nin kendine hayri yok. Serdar'a nasil faydasi dokunsun. Pepe icin dediklerim skertel icinde gecerli. İsme bakmadan tarafsiz gozle bakarsan Gectigimiz sezonun en iyi savunmacisi epureanu'ydu.
Ben öyle birşey yazmadım neyse iyi akşamlar sana.
kolpa o burak yaaVitinho ismi dogruymus
Öyle birşey yazmadın ama Pepe, Skrtel; Maicon'dan iyi deyince itiraz ettin
fenerbahce derbisi dahil oynadigi her macta siritti gercekten, savunmayi önde kurdugumuz icin maiconun bir islevi yok bizim sistemde. senelerce 50 tane kafa golü yedik diye uzun boylu stoper aldik, o da maicon. baska bir sebebi yoktu yani. artik fatih hoca böyle adamlar oynatmak istemiyor. maicon'u kesinlikle aldirmazdi. kontra atak yedigimiz zaman maicon yapacagi tek hamle var, o da tutmazsa bittik, bunu hoca da biliyor.Ozaman aynisi belhanda icin de gecerli farkli takim da olsa nasil övülürdü ama adamin bizdeki performansi beklentileri karsilayamadi simdiye kadar
Böyle bir mantik yok
Fatih hoca göreve geldikten sonra Maicon'un önde kurdugumuz defans hattinda dagildigini hepimiz izledik,hatta Mac basliklarinda her Mac sövüldü balik hafizali olmayalim lütfen
Ya ne abarttiniz harbiden ne pepeymis goruruz bu sene adamlar çin' e gondermek icin elli takla atiyor, arkadas biz sampiyon olduk 13 kisiyle, bjk dorduncu oldu vida da yedekti kaldi ki Hırvat orta sahasi ile chedjou oynasa o da super gelirdi abartmayin evet Maicon da yeterli degil ama bana pepe,skertel,vida yi da ovmeyin Allah aşkına,kendi taraftarları bile sövüyorDoğrudur arkadaşım Maicon daha iyi oynadı Pepe'den, Ne diyebilirim ki...