Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis 'in bana göre bu piyasada minimum ederi 15 mil. € civarıdır bundan daha az teklifleri düşünmeyelim bile

15-16 mil. € karşılığında Gomis satılır yerine böyle Aboubakar tarzı daha yırtıcı forvet transferi yapılabilecekse Fatih Terim 'de razı olabilir bu transfere

Ama dediğim gibi hem aldığımız para hem yerini dolduracağımız oyuncu çok önemli ...

trabzon maçında gol attı,keza basaksehire gol attı.tudorun defansif oynattıgı fener maçında en net pozsyonu tek başına yarattı..o 2 penaltı verilse,golleri dizecekti.

ayrıca içerdeki bjk macında penaltıyı gomis aldırdı.tosic kırmızı gördü sayesinde.

Büyük maçlarda son Beşiktaş maçı hariç takımdaki diğer arkadaşlarımız da iş yapmadığı için olabilir mi bu büyük maç yorumu?

Yapilan yorumlar soyle sanki en degerli oyuncumuz bedvaya gidiyormus gibi. Buna karsilik bir yorum yaptim. Eger bu bakisdan yorumlarsak buyuk maclarda takimi sirtlayip liderlik roluna ustlenmesi gerekirdi. 7-8 milyona satilirsa bence uzulecek bir durum yok. Hocamizin oynattigi oyunda superlig seviyesinin az ustunde her forvet bizde rahatlikla +20 gol atar. (sezon)

Gomis 'in bana göre bu piyasada minimum ederi 15 mil. € civarıdır bundan daha az teklifleri düşünmeyelim bile

15-16 mil. € karşılığında Gomis satılır yerine böyle Aboubakar tarzı daha yırtıcı forvet transferi yapılabilecekse Fatih Terim 'de razı olabilir bu transfere

Ama dediğim gibi hem aldığımız para hem yerini dolduracağımız oyuncu çok önemli ...
Onu yapabilecegimize güvenmediğim için satmayalım diyorum bende aslında reyiz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sat Gomis'i 15 milyona

Al Doumbia'yi 4 milyona, olmadi Bacca veya Slimani'yi kiralik getir

(y)

gomis 20 milyodan aşagıya gitmemeli.giderse aboubakar alınmalı yerine.

aboubakar( slimani,chikarito-kalinic)
bacca(ahmed musa)

giderse ancak böyle 2 forvet tatmin eder

Arap liglerindeki takımların ne yapacağı belli olmuyor pek. Amrabat 'ın 9 mil. € bonservisle transfer edilmesi gibi ilginç hamleler yapabiliyorlar üstelik Al-Hilal denilen takım Jorge Jesus 'un tektik direktör olarak gittiği takım değil miydi ?

Belki bir piyango vurabilir o konuşulan 15-20 mil. € doğru olursa hiç şaşırmam ...

Gomis giderse 2 oyuncu şart.Adı sanı olmayan adama 7.5 milyon verenler bir zahmet Gomis için 20 milyon versinler.
Bu 20 milyonla en az 2 bonservisli-3 kiralık oyuncu alınmalı.Sevlladan Kjer-Ben Yedder paketi yapılsa tadından yenmez :)

neyse sadece görüşme haberi çıktı.bişeyler netleşirse konusmak daha dogru.her habere binlerce yorum yapılmaz

Ulan Araplar Gomis'in peşini bırakın da Belhanda'yı verelim.

Al hilal bildiğim kadarıyla en iyi kulüpleri Arapların. Bir de Ittahad Jeddah var bu iki klüp genelde şampiyon oluyor. Kral'ın takımı Al hilal diyorlar para sorun olmaz bence. 12 milyon üstü her teklife okeyim ben.

Bence Gomis gitmeyecek.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt