GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 121

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
388,9K
Sayfa
121/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk İnan: İkinci yarının başında oyundan çıktı ama sahada kaldığı süre boyunca önde baskı, presi en iyi yapan isimdi. Fiziksel olarak en hazır isimlerden

:tbr: Fusbal Arenadan güzel analiz

Neden Alper?

Abicim bu adam ağır bir sakatlıktan çıktı. Çok fazla süre alması gerekiyor. Bizim ona hazır hale gelmesi için vereceğimiz süre yok. Oynayacağımız her maç 3 puan için, her maç kritik. Bunu demek istiyorum.

Bakınız, G.Saray kulübü adam kiralarsa, o adamın her maç hazır olması, katkı vermesi gerekiyor.

Bunun en net, en iyi örneği zaten elimizde. Yuto Nagatomo.

21 yaşındaki herifi hazır hale getireceğiz, sonra sezon bitecek ‘adios ben kaçar’. Olmaz abi, bize yakışmaz.

Bırak Vitesse kiralasın. Anderlecht kiralasın.

not: unutmayınız ki bu adamın maliyetide 2 milyon euro. bedava gelmiyor. neyse bakalım ne katkı verecek.
Saygi duyarim ama bu dusunceye katilmadigim gibi cok zit dusunce benim icin. Oyuncu hakkinda fazla bilgi sahibi olmadigini dusunmekle beraber, FFP anlasmasi bizi kiralik oyunculara yonlendirir mecburen. 6 milyon euro Trezeguet icin buyuk kazik olur dusuncesi sabittir bende.

Onyekuru cok daha yetenekli bir futbolcu ayrica, bize faydali olacagindan suphem yok. Bonservisini zaten alamayiz cunku adamlar ona wonderkid diye bakiyorlar Ingiltere de.

onyekuru gibi müthiş bi yetnege sahip oldugumuz için şükretmeliyiz aslında da neyse.şampiyonluga katkısı büyük olur,ritmini bulursa

Aynen kardeşim. Allah’a sükürler olsun ki 4 ay sakatlık geçirmiş, 20 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu kiraladık. 2 milyon eurocuk maliyetle. Çok büyük katkı sağlar aynen, sonrada seneye Everton’da izleriz.

Ha ama önce bir 2 ay adaptasyon süreci, sonra 1 ay Arena’da son 20 dakika oyuna girer. Ocak ayında oynamaya başlar, mayısta İngiltere’ye döner.

denayer cok mutsuz
diuhniswaaejfl0.jpg

Bir an için bizim kamp fotoğrafı zannettim

Mahrez gözüme Muğdat gibi gözüktü ortada Denayer ve onun önünde Onyekuru

Saygi duyarim ama bu dusunceye katilmadigim gibi cok zit dusunce benim icin. Oyuncu hakkinda fazla bilgi sahibi olmadigini dusunmekle beraber, FFP anlasmasi bizi kiralik oyunculara yonlendirir mecburen. 6 milyon euro Trezeguet icin buyuk kazik olur dusuncesi sabittir bende.

Onyekuru cok daha yetenekli bir futbolcu ayrica, bize faydali olacagindan suphem yok. Bonservisini zaten alamayiz cunku adamlar ona wonderkid diye bakiyorlar Ingiltere de.
1 yıl daha kiralarız belki seneye.everton malcomu alacak.şampiyon olursak,biraz da ekonomimiz iyileşirse belki 10-15 milyona alabiliriz.

Ben zaten ‘6 milyon EU verseydik keşke’ demiyorum. Alçak Kasımpaşa yaptığımız kiralık-satın alna opsiyonuyla tekliflerimizden birini kabul etseydi keşke diyorum.

Yoksa zaten değil 6 milyon, bizim vereceğimiz 2 milyonda yok. Bunun bilincindeyim ben.

Ama belki 2 milyon EU maliyetle daha sağlam, hazır ve kariyer yapmış futbolcuyu kiralayabilirdik. Younes büyük sıkıntı yaşıyor mesela Napoli kulübüyle. Veya Mirallas. Şimdi hemen aklıma gelmesede bu tür isimler var piyasada, sesimide çıkarmazdım.

Neyse. Kapatim ben konuyu.

bu besıktas fenerbahceden önde bitirebilir ligi.oyuncu satışlarından dogru hamleler yaparlarsa çok mümkün.fenerin kadro çöp,dün de fulham rezerv takımına atıf,hasan ali falan gol attı.umarım böyle devam ederler.var uygulamasıyla fenerin zaten ekstradan attıgı 10 haksız gol iptal.rakiplerine veirlmeyen penaltılar vs verilince de gercek durumları cıkacak ortaya sıralamada.

Galatasaray kulübü, kulübümüzde perspektifi olmayan, bir geleceği olmayan, dışardan gelen bir yabancı genç oyuncuya kiralık olarak yatırım yapmamalı.

Bit Vitesse değiliz. Anderlecht değiliz. Biz Türkiye’nin Real Madrid’iyiz. Satın alma opsiyonu olmadan herhangi bir genç oyuncu kiralanmamalıdır. Bu kadar.

bu besıktas fenerbahceden önde bitirebilir ligi.oyuncu satışlarından dogru hamleler yaparlarsa çok mümkün.fenerin kadro çöp,dün de fulham rezerv takımına atıf,hasan ali falan gol attı.umarım böyle devam ederler.var uygulamasıyla fenerin zaten ekstradan attıgı 10 haksız gol iptal.rakiplerine veirlmeyen penaltılar vs verilince de gercek durumları cıkacak ortaya sıralamada.

Yavas renkdas Dün farkina vardim Nöbet kus dolu birisi çikip aglayabilir her an :-)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray kulübü, kulübümüzde perspektifi olmayan, bir geleceği olmayan, dışardan gelen bir yabancı genç oyuncuya kiralık olarak yatırım yapmamalı.

Bit Vitesse değiliz. Anderlecht değiliz. Biz Türkiye’nin Real Madrid’iyiz. Satın alma opsiyonu olmadan herhangi bir genç oyuncu kiralanmamalıdır. Bu kadar.

Hocam güzel diyorsun da maddi durumlar ancak bunu çıkarıyor onyekurunun parası bile bence zor verilmistir.

Dün ne gerip bir rüya gördüm..

Sözde benim oğlanın sünneti varmış..Bir bakıyorum Abdürrahim Albayrak da gelmiş..Görür görmez bağırıyorum başkanım stoper yedek kaleci diye devamını getiremiyorum ne hikmetse... Asıl orta saha isteyecektim içimde kaldı..Neyse muhabbete devam ediyoruz gülüyor bana biz farkında değil miyiz bun eksiklerin diyor..Sonra bir zarf uzatıyor içinde 10 bin lira varmış oğlana hediyemiz olsun diyor kabul etmiyorum bana kızıyor şanımıza bu kadarı yakışır diyor ..Çok ilginçti ya iyice kafayı sıyırdık transfersizlikten
Hoaydaaa, hemen oğlanın sünnet işlemlerine başlayalım belki cidden gelir eksikleri istişare ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri