mangal yakak diyolar
mangal yakak diyolar
Kendi ateşimle yanıyorum şeklinde 1 cevap vermen uyun olur diye düşünüyorum.mangal yakak diyolar
Malzeme kimden çıksın diyorlar? Önemli nokta burasımangal yakak diyolar
eti,sucugu kızlar alacakmıs,içkiler bizdenMalzeme kimden çıksın diyorlar? Önemli nokta burası![]()
Piyasanin icine ettiler yahu, Morata dedigimiz adamin ederi 25 milyon euro'yu gecmez.AC Milan, Alvaro Morata için Chelsea'e €60M, Morata'ya yıllık €10M teklif etti. (Calciomercato)
Bunlar akıllanmamış.
Ulan sucuğu kız tarafının aldığı nerede görülmüş? Başımıza taş yağacak taş.eti,sucugu kızlar alacakmıs,içkiler bizden
Şimdi bir oyuncu ismi yazacağım alma ihtimalimiz olsa takım level atlar...
GELSON MARTINS
Bu ortamdan bir halt olmayacağı sucuktan ortaya çıktı. Ultraslandan mı olm kızlar sucuk ne mangal ne heaa ?eti,sucugu kızlar alacakmıs,içkiler bizden
İşin bir başka yanı da Milan ın 40milyon maaş sınırı olması Bunlarda A spor un yurtdışı şubesiPiyasanin icine ettiler yahu, Morata dedigimiz adamin ederi 25 milyon euro'yu gecmez.
Zidane, Figo, Kaka, Ferdinand, Vieri, Crespo, Mendieta, Cafu falan simdi genc olsa 300-400 ederleri herhalde bu piyasada.
Ozaman Bende yaziyorum
KILlAN MBAPPE LOTIN
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seviyolarmış,biri de kanat alak dediBu ortamdan bir halt olmayacağı sucuktan ortaya çıktı. Ultraslandan mı olm kızlar sucuk ne mangal ne heaa ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yemeyi,içmeyi seviyolarUlan sucuğu kız tarafının aldığı nerede görülmüş? Başımıza taş yağacak taş.
Rezaled.seviyolarmış,biri de kanat alak dedi
Lionel Andrés Messi Cuccitini