Arif Ulu
Baba Gündüz
Allen, Badou dan birşeyler kapmıştırbadou joe allandan ne kaptıysa kardır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allen, Badou dan birşeyler kapmıştırbadou joe allandan ne kaptıysa kardır
badou joe allandan ne kaptıysa kardır
Yürek yemişin reisKötü bişey demedim saygisizlik olarak algiladiysan özür dilerim. Ben soy ismini Basma biliyordum ciddiyim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kim
Bir iki olumlu pası dışında daha çok pas hataları aklıma geliyor. Özellikle önde pres rolünü abartınca kazandığı toplar genelde pas hatasıyla sonuçlanıyordu.Bende olumluları hatırlıyorum hatta örnekleyeyim Tolgaya kaldırarak verdiği bir gol pası vardı atamadı kazma herif. Ndiaye zaten çoğu kontra atağı başlatan kişi packing-impact özelliğiyle.
Bir iki olumlu pası dışında daha çok pas hataları aklıma geliyor. Özellikle önde pres rolünü abartınca kazandığı toplar genelde pas hatasıyla sonuçlanıyordu.
O konuşmadan bunu anladıysan tebriklerndiaye gelmiyormuş
kaynak mustafa cengiz başkan
Pres esnasında vücut ısısı arttığı için beyine de ekstra yük biniyor ve hatalı kararlar alabiliyorsun. pres ve top çalma sonrası pas hataları abartılacak bir husus değil bence bu kadar, Neyse sende pası çok kötü diye bir intiba yerleşmiş demek ki. Bende de vasat bir pas becerisi kalmış. Sorun yok. Zaten adamın Prime özelliği pas değil boşuna tartışıyoruz aslında. Pasına takılmak yerine top çalma becerisine bakarım ben. Şuradan bakabilirsin bizim takım bayağı geride top çalma konusunda. Muhtemelen ndiaye gittikten sonra bu ortalamaya düştük.