Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
Boutaib,seleznov ve demba ba kaçtı, umut bulutu kayseri vermez, veysel cihan futbolu bıraktı. Yok mu başka forvet?
Var da onu da fiko bırakmıyor
Pektemek gol demek ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boutaib,seleznov ve demba ba kaçtı, umut bulutu kayseri vermez, veysel cihan futbolu bıraktı. Yok mu başka forvet?
sanki gidenler griezmann, kante ve messi.Niye ciddi olmasın.Oyuncu satmayla kar açıklıyor mevcut yönetim yani kulübün değerlerini satarak.Yani kulübü küçülterek.Kulübü başına kayyum atansa kayyumda aynı işi yapar.Ne farkları var?
Tamam nedir iddian söyle.Nizipli yönetiminin Dursundan daha iyi yaptığı bir şey söyle.Ancak ben sana Dursun'un Nizipli daha iyi yaptığı bir şey söyliyim en başta piyasa değeri olan oyuncular transfer edildi.Bu sayede 20-25 milyon euro civarı bonservis bedeli kazandık.Aksini iddaa ediyorum
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin allah belanizi versin. Bu parayi Alana versin gelirdi
Gidenler mesele değil ki burada.Gidenlerin yerine hep vasat oyuncu geliyor.Acayip acayip sözleşmeler yapılıyor.Bu oyuncuların piyasa değeri yok elinde kalacak.sanki gidenler griezmann, kante ve messi.
großkreutz transferi ihanetin en büyügüdür o zaman.
Bu karsilastirmayi yanlis buluyorumTamam nedir iddian söyle.Nizipli yönetiminin Dursundan daha iyi yaptığı bir şey söyle.Ancak ben sana Dursun'un Nizipli daha iyi yaptığı bir şey söyliyim en başta piyasa değeri olan oyuncular transfer edildi.Bu sayede 20-25 milyon euro civarı bonservis bedeli kazandık.
Mustafa Cengiz onu alamazdı ?großkreutz transferi ihanetin en büyügüdür o zaman.
Anladım.Mustafa Cengiz yönetimi ne yaptı peki 1.5 yıllık süreçte?Bu karsilastirmayi yanlis buluyorum
Yaptigi transferler riva parasiyla yapildi ve Uefadan men riskine kadar getirdi kulubu
Transfer olarak bakarsak bol kepceden 3 er 4 er verirsen gelir zaten futbolcu
Fernando haric gozde oyuncu getirmisligide yok
Gozden dusen Belhanda ve Feghouli geldi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar forvet almayacak. yalan söylüyorlar neden anlamıyorsun ?luiz adriano gecen sezon basarili oynamis. rus ligini takip edenler öyle diyor.