Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra Babacar ile Defrel e fitim arkadaş yapcak bişi yok. En azından iyi bir ikili olma şanslarıda var.

..................... Muslera...................
Mariano.. Maicon.. Marcao.. Nagatomo
Feghouli...Fernando...Ndiaye..Onyekuru
............... Defrel....Babacar.................
Sezon başında 8'e almışlar.1 golcülerini satmışlar.Bırakırlar mı ya

Pazarlik, satis, alis dil ile alakasi jou. Beceremiyorsan cekileceksin. Istifa da hizmettir.

Bir de bu yönetimle yaz sezonu da var . Belhanda , feg, fernando satılıp 2 saçma Türk alınacak ve son güne kadar transfer beklenip sezon kapanacak . Bu yönetim acilen gitmesi forvetten de önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener ligde kalsın diye bedavaya en iyi stoperimizi onlara veriyoruz. İşte ezeli rekabet, ebedi dostluk. ?

Serdarin fenere gitmesi çok önemli değil terime kinli olduğu için oraya gitmek istiyor bu doğal ama 5 kuruş para almadan göndermek rezilligin daniskasi

fuuuuuuuu.gif

Takas filan olsa alperi veya valbuena'yı alsak kötü olmaz aslında. Serdar loserin teki gitsin ekici gibi 2 sezon yatar tam fenerin oyuncusu. Ama işte bedavaya gitmesi sıkıntı.

serdar haberleri inşallah yalandır.kadro dısı bırak,paf takıma koy sürünsün.bu arada vizyonsuz lafıyla terime laf eden kerkenesler,gizli fenerliler defolun gidin şu forumdan.her birinize küfredecegim en sonunda.fener küme düşerse de gelin bit sürüsü

araplara falan satılmalı serdar,şu haberler dogru degilse.fener de inşallah küme düşer

Profesyonel futbol oyununda dünyada bir ilke imza atmak üzereyiz .. rakibimizi şampiyonluk yapıyoruz .. öyle böyle değil resmen yardım ederek kendimizi geriye atarak yapıyoruz .. ve yine bir ilk şu olacak .. ultrasucuk dünyada ilk buna karşı çıkmayan pavali tayfa olacak .. karın doyurucu ohhh

Apo son dakikada Roma’dan Federico Fazia’yı alır stopere Serdar’ın yerine rahat olun.

Serdar terime kurban olsun, Terime serdar üzerinden laf edenler gs'li filan değil zaten gizli kuşlar. Serdar denen dün ki bok biraz karakterli adam olsa terimle iş bu noktaya gelmezdi. Adam 2011'de ki defans oyuncusunu geri istiyosa düşünün serdar nasıl kişiliğe sahip. Nefret ediyorum şu herifden ismini bile duymak istemiyorum forumda. Hele o yarım bırakıp cıktığı derbilerde sinirden ağlayacak duruma getiriyodu beni kafasına top çarpınca bile çıkıyodu.

Alıntı

Şu bariyerin önü,bir uzun Alan.
Bir tek Pato'yu sevdim,gerisi yalan.
Tetteh'in hasretidir,hücreme dolan.
Bir tek Semih geldi gerisi yalan...

Oohhh Serdar Azizi Fenere bedavaya kaptırma mallığınıda becerdik. Serdarı ezeli rakibimize yollayıp 3 gömlek aşağıda olan Semihi aldık. Ne zaman Galatasarayın faydasına bir iş yaptınız ki Abdürrahim-Mustafa ikilisi ve diğer saz arkadaşları. Sizi destekleyip başkan yaptığımız güne lanet olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu saatten sonra yönetimdekiler dünya yıldızı 2 forvet getirseler bile mart ayında ibra edilmeyip mayıs ayında gitmeleri gerekiyor. Tek listeyle güçlü bir ekip aday olmalı yoksa yönetici sıkıntımız devam edecek. Bu listede Albayrak dışında Galatasaray'da yönetici olabilecek bir kişi bile yok. Hepimiz Albayrak'a kızıyoruz ama asıl ona bu kadar sorumluluk verip altında kalmasını sağlayan Mustafa Cengiz'e kızalım. Kendisi dürüst biri değildir ve acilen istifa etmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt