Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında yapılması gereken şey o kadar basit ki. Elimizde şimdi sadece bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var. Ver 15 mil.€ kolundan tut getir M.Samatta 'yı

Zaten Pato olursa takımıyla sorunlarını çözerek gelir, Çin takımının uçuk bir bonservis talep edeceğini zannetmiyorum, olursa olur olmazsa da Samatta ile yola devam edersin ...

Aslında yapılması gereken şey o kadar basit ki. Elimizde şimdi sadece bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var. Ver 15 mil.€ kolundan tut getir M.Samatta 'yı

Zaten Pato olursa takımıyla sorunlarını çözerek gelir, Çin takımının uçuk bir bonservisini talep edeceğini zannetmiyorum, olursa olur olmazsa da Samatta ile yola devam edersin ...
Renktas yapilabilecek çok hamle var ama bunlar bilerek yapmıyor. Talimat alıyorlar.

Zaten Pato olursa takımıyla sorunlarını çözerek gelir, Çin takımının uçuk bir bonservis talep edeceğini zannetmiyorum, olursa olur olmazsa da Samatta ile yola devam edersin ...
senin postlar da kısaldığına göre,umudumuz iyice azaldı demektir Enes

14 milyon transfer bütçen var.Al Pato-André Pereira ikilisini.Alan'ın menajer sorunlarıyla uğraşıyoruz boşu boşuna.

yau negatif haber bile yok. Bugün tam cöp. Is arkadaslarim bile sormaya basladi. Aldinizmi forvet diye. Adamlar Stuttgart taraftari. Bize üzülüyolar. Icim disim sigara dumani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt