Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Az once kucuk yigenim mehmet abi forvet aldikmi dedi, aldik abisi diyemedik yala.
bize bunu yasatanlarin ABV
Fenerli de olabilirdin
Kume dustuk mu diye de sorabilirdi
Buna da sukur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az once kucuk yigenim mehmet abi forvet aldikmi dedi, aldik abisi diyemedik yala.
bize bunu yasatanlarin ABV
Jansseni ne gibi bir artisi var bu bir
su avatari cok mu aradin renktas. gordukce sovesim geliyorAlan gelir yanına da caicedo gelir başka da bişey olmaz
Çok iyi cevapFenerli de olabilirdin
Buna da sukur
Forveti bekliom rtaşsu avatari cok mu aradin renktas. gordukce sovesim geliyor
Renktas yapilabilecek çok hamle var ama bunlar bilerek yapmıyor. Talimat alıyorlar.Aslında yapılması gereken şey o kadar basit ki. Elimizde şimdi sadece bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var. Ver 15 mil.€ kolundan tut getir M.Samatta 'yı
Zaten Pato olursa takımıyla sorunlarını çözerek gelir, Çin takımının uçuk bir bonservisini talep edeceğini zannetmiyorum, olursa olur olmazsa da Samatta ile yola devam edersin ...
senin postlar da kısaldığına göre,umudumuz iyice azaldı demektir EnesAslında yapılması gereken şey o kadar basit ki. Elimizde şimdi sadece bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var. Ver 15 mil.€ kolundan tut getir M.Samatta 'yı
Zaten Pato olursa takımıyla sorunlarını çözerek gelir, Çin takımının uçuk bir bonservis talep edeceğini zannetmiyorum, olursa olur olmazsa da Samatta ile yola devam edersin ...
fenere koyam renktas, allaha sukur fenerli degiliz.Fenerli de olabilirdin
Buna da sukur
Artık benim bile ümidim kalmadı transfer konusunda be reis.senin postlar da kısaldığına göre,umudumuz iyice azaldı demektir Enes
VETO ET HOCA ÇOP ISTEMIYORUZ@aslangrams: FELİPE CAİCEDO , GALATASARAYI INSTAGRAMDAN TAKİBE ALDI VE BİR GÖNDERİYİ BEĞENDİ.
GELİYO MU SİZCE ? ?
Fake diyen de var aile hesabı diyen de
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi